به گزارش خبرنگار مهر، اتیوپی دارای غنیترین تنوع زیستی، چشم انداز بی نظیر، جنگلهای درجه یک، قلههای پوشیده از برف و بیابانهای خشک است. گیاهان متنوع، گستردهترین مجراهای جهان را همراه با ترکیبی متنوع از جنگل، دشت ساوانا، بیابان و زراعت را در بر میگیرد.
این کشور به عنوان کشوری با چنین زیستگاههای گسترده، گونههای بسیاری دارد که در هیچ جای دیگر کره زمین یافت نمیشوند و این وضعیت نیاز توجه بیشتر به این مناطق را به خود جذب میکند.
این کشور میتواند روی جاذبههای گردشگری طبیعی، فرهنگی و تاریخی خود حساب کند، از جمله بسیاری از میراث ثبت شده در یونسکو که باعث هجوم گردشگران از نقاط دور و نزدیک به آن شده است. اتیوپی به عنوان سرزمینی که بشر، قهوه و نیل آبی در آن ریشه میگیرد، همیشه مقصد جذابی برای گردشگران بوده است.
در حال حاضر این کشور با هدف پیشبرد مکانهای جذب گردشگر خود و همچنین توسعه گردشگری شهری، با تدبیر مجموعهای از ابتکارات در جهت ارتقا مناطق و در نتیجه حفظ اشتغال و رشد اقتصادی منطقه، مجدانه در تلاش است.
نوسازی پروژههای انتوتو، پارکهای یونیتی و رودخانه آدیس آبابا بهترین شاخص در این زمینه هستند.
ابتکار نوسازی و توسعه جدا از ارتقا مکانهای جذب و افزایش ورود گردشگران، میتواند برای بسیاری از شهروندان شغل ایجاد کند و رشد اقتصادی را حفظ کند. علاوه بر این، طرحی مانند پروژه رودخانه آدیس آبابا، روایتهای مطرح شده در خصوص آدیس آبابا را تغییر میدهد و آن را به عنوان یک سایت گردشگری شهری مطرح کرده و زندگی ساکنان آن را دگرگون میکند.
به همین ترتیب پروژه دیگر، پارک وحدت، واقع در محوطه کاخ ملی و زیبا با یک منطقه سبز وسیع، از جمله یک باغ گیاه شناسی، یک باغ وحش که در آن ۳۰۰ حیوان منحصر به فرد و ۴۶ گونه گیاهی خاص نگهداری میشود، زیبایی دیگری نیز به شهر میبخشد.
به گفته دفتر نخست وزیر، این پارکها از نظر تسهیل خدمات و تغییر شکل و ظاهر پایتخت آدیس آبابا از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. برای رسیدن به یک نقطه اوج در رسیدن به یک نتیجه مثبت مطلوب، باید نگاه جسورانه داشته باشیم.
این گزارش توسط رایزنی فرهنگی کشورمان در اتیوپی نوشته و در اختیار خبرگزاری مهر قرار گرفته است.
نظر شما