پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۴

مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان:

۲۷۴۰ معلم خوزستانی جذب می شوند

۲۷۴۰ معلم خوزستانی جذب می شوند

اهواز- مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان گفت: دو هزار و ۷۴۰ معلم امسال از طریق آزمون ماده ۲۸ جذب خواهند شد که این امر در راستای اولویت بخشی به ارتقای شاخص نیروی انسانی خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، کوروش مودت بعد از ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان، اظهار کرد: مجموعه تعلیم و تربیت استان برنامه‌های گسترده‌ای را برای ارتقای شاخص نیروی انسانی در دست اجرا دارد که در این راستا آزمون استخدامی ماده ۲۸ آبان ماه امسال در سراسر کشور برگزار خواهد شد که سهم استان خوزستان جذب دو هزار و ۷۴۱ معلم جدید از این آزمون است.

وی بر ضرورت اجرای طرح‌های کیفیت بخشی در مدارس عادی دولتی و مدارس خاص تأکید کرد و افزود: توسعه کمی و کیفی مدارس استعدادهای درخشان و همچنین توجه ویژه به مدارس عادی دولتی و تقویت ارتباط علمی و عملکردی بین این دو نوع مدرسه از برنامه‌های اولویت‌دار مجموعه تعلیم و تربیت استان است؛ زیرا ارتقای شاخص‌های آموزش و پرورش مرهون اجرای طرح‌های کیفیت بخشی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان به افتخار آفرینی دانش آموزان خوزستانی در المپیادهای علمی دانش آموزان اشاره کرد و گفت: المپیادهای علمی دانش آموزان سراسر کشور از اوایل مهرماه آغاز می‌شود و تا هفته اول آبان ماه ادامه دارد و دانش آموزان در این دوره از مسابقات در ۱۴ رشته با یکدیگر رقابت می‌کنند. هشت دانش آموز خوزستانی به مرحله نهایی این المپیاد کشوری راه یافتند.

مودت اضافه کرد: دوره ابتدایی به عنوان یکی از دوره‌های کلیدی در نظام تعلیم و تربیت کشور شناخته می‌شود. در این راستا اجرای طرح‌های کیفیت بخشی در دستور کار مجموعه تعلیم و تربیت استان قرار دارد. یکی از اقدامات اثربخش در این حوزه اجرای برنامه‌های حمایت از دانش آموزان لازم التوجه است.

وی در پایان بر لزوم توجه به ترویج فرهنگ مهارت آموزی در جامعه تأکید کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای توسعه مدارس فنی - حرفه‌ای و کاردانش یکی از برنامه‌های اولویت آموزش و پرورش خوزستان است که در این راستا تجهیز این مدارس و ایجاد رشته‌های جدید پر تقاضا در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 5043065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha