پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۵

سرپرست علوم پزشکی البرز:

میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در البرز افزایش یافت

میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در البرز افزایش یافت

کرج - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی‌ها مؤثر بوده و میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان البرز از ۳۳ درصد به ۴۴ درصد افزایش پیدا کرده است.

به گزارش مهر، محمد فتحی عصر شنبه در ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اظهار کرد: خوشبختانه آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی‌ها مؤثر بوده و میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان البرز از ۳۳ درصد به ۴۴ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی بیان کرد: در پارک‌ها و مراکز تجمعی میزهای آموزش و اطلاع‌رسانی مستقر شوند و به مردم هشدار دهند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان البرز تصریح کرد: نظارت و آموزش اصناف با دقت انجام شود و با قلیان سراها با شدت برخورد شود. در خصوص سایر اصناف نیز در صورت عدم رعایت پروتکل‌ها تذکر داده شود و اگر تذکرها اجرا نشد اقدام به پلمب شود.

وی با بیان اینکه استان البرز در بحث توزیع واکسن آنفولانزا عملکرد خوبی در سطح کشور داشت، خاطرنشان کرد: از معاونت بهداشتی خواهشمندم نظارت دقیقی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در زندان‌ها داشته باشند.

فتحی در پایان متذکر شد: برای جبران کاهش درآمد بیمارستان‌ها که در تمام کشور نیز اتفاق افتاده در حال برنامه‌ریزی و اقدام هستیم.

کد خبر 5044874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha