پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ خرداد ۱۳۸۶، ۱۶:۲۰

جریان صدر حمله نظامیان انگلیسی به العماره را محکوم کرد

جریان صدر بهانه نظامیان انگلیسی در حمله خونین اخیر خود به شهر العماره در جنوب عراق را که دهها کشته و زخمی به جا گذاشت، به شدت محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه العالم، "عدنان السیلاوی" رئیس دفتر صدر در شهر العماره در این زمینه گفت : پس از تحویل پرونده امنیتی به نیروهای ملی، نیروهای اشغالگرانگلیسی حق ورود به استان، مگر با هماهنگی قبلی و نظارت دولت مرکزی را نداشتند، اما این نیروها این موضوع را نادیده گرفتند و به درون شهرها نفوذ کردند.

السیلاوی براستقرار کامل و آرامش مطلق اوضاع در استان العماره تاکید کرد و اظهار داشت : درحال حاضرصدای شلیک گلوله و تیراندازی شنیده نمی شود و تجمع نیروهای غیر قانونی که درصدد برهم زدن اوضاع باشند،هم مشاهده نمی شوند.

وی گفت : هدف نیروهای انگلیسی ازعملیات اخیراخلال در اوضاع و دستیابی به اهداف شومشان بود.

رئیس دفتر صدر در العماره افزود: نیروهای عراقی اکنون اوضاع استان را درکنترل دارند و از حمایت دولت محلی که رضایت همگان را جلب کرده، برخوردار هستند. بنابراین هر دخالتی از سوی نیروهای اشغالگر در امور استان تجاوزتلقی می شود.

السیلاوی درباره ادعاهای نظامیان انگلیسی مبنی بر اینکه عملیات آنها با هماهنگی دولت مرکزی صورت گرفته است، گفت: این کذب محض است و مردم عراق به شنیدن چنین ادعاهایی عادت کرده اند.
کد خبر 504610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha