پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴

معاون ابتدایی آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی خبر داد:

اختصاص دو میلیارد تومان سرانه بهداشتی به مدارس خراسان جنوبی

اختصاص دو میلیارد تومان سرانه بهداشتی به مدارس خراسان جنوبی

بیرجند- معاون آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: بیش از دو میلیارد تومان سرانه بهداشتی به آموزش و پرورش استان از ابتدای شیوع کرونا اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگارمهر، مهدی گلدانی‌مقدم صبح دوشنبه در نشست خبری اظهارکرد: بر اساس دستور العمل‌ها و پروتکل‌های تعریف شده اگر در یک کلاس دانش‌آموزی به کرونا مبتلا و یا دانش‌آموزی علائمی مبنی بر این بیماری داشت، فعالیت حضوری آن کلاس به مدت دو هفته تعطیل می‌شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: اگر در یک مدرسه، در سه کلاس دانش‌آموز و یا دانش آموزانی مبتلا به کرونا باشند، فعالیت حضوری آن آموزشگاه به مدت دو هفته تعطیل می‌شود.

گلدانی با اشاره به اینکه تب سنجی دانش‌آموزان در بسیاری از مدارس خراسان‌جنوبی صورت می‌گیرد، ادامه‌داد: اگر معلم و دانش‌آموزی با فرد مبتلا به کرونا در ارتباط باشد، نباید در مدرسه حضور پیدا کند.

وی در زمینه سرانه بهداشتی مدارس خراسان‌جنوبی گفت: در مرحله اول یک میلیارد و ۱۱۶ میلیون تومان سرانه بهداشتی به آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی اختصاص یافت که ۹۰۰ میلیون تومان به حساب مدارس واریز و ۶ میلیون تومان نیز برای مرمت سرویس‌های بهداشتی مدارس اختصاص یافت و مبلغی نیز برای خرید ملزومات بهداشتی چون صابون مایع هزینه شد.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه ۸۲۰ میلیون تومان نیز سرانه بهداشتی از ۱۵ شهریورماه به مدارس خراسان جنوبی اختصاص یافته است، اظهارکرد: همچنین در یک مرحله دیگر نیز یک میلیارد و ۳۳۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان سرانه بهداشتی به آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی اختصاص یافت.

گلدانی مقدم یادآور شد: در مجموع از ابتدای شیوع کرونا بیش از دو میلیارد تومان سرانه بهداشتی به آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی اختصاص یافت.

اجرای پویش لبخند رضایت در استان

قاسمی، مسئول بسیج فرهنگیان خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری پویش لبخند رضایت به صورت همزمان در ادارات آموزش و پرورش کشور گفت: هدف از برگزاری این پویش تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه نهادینه کردن فرهنگ محرومیت‌زدایی است.

وی با بیان اینکه جامعه بهره‌مند از این کمک‌ها دانش‌آموزان نیازمند خواهند بود، اظهارکرد: این پویش در راستای استمرار رزمایش مواسات و همدلی برگزار می‌شود.

مسئول بسیج فرهنگیان خراسان‌جنوبی با تأکید بر اینکه بهره‌مندی همه دانش‌آموزان از آموزش نیازمند رفع تبعیض‌ها به ویژه در عرصه دیجیتال است، بیان کرد: ایثارگری که در بین مدافعان سلامت وجود دارد در شرایط فعلی در بین بسیاری از معلمان ما نیز مشاهده می‌شود.

قاسمی با اشاره به شرکت ۴۰۰ نفر از خراسان‌جنوبی در جشنواره ایده‌پردازی گفت: این آثار در مرحله داوری است.

وی یادآورشد: امروز نیز به صورت نمادین ۴۰ بسته غذایی و لوازم التحریر از سوی آموزش و پرورش بین نیازمندان توزیع می‌شود.

مسئول بسیج فرهنگیان خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه پویش لبخند رضایت ادامه خواهد داشت، گفت: خیرین می توانند کمک های خود را به شماره حساب ۶۲۷۳۸۱۱۰۴۹۱۲۳۶۴۵ بانک انصار به شماره سازمان بسیج واریز کنند.

کد خبر 5046242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha