به گزارش خبرگزاری مهر، در سفر حجتالله عبدالملکی به استان کرمان، تفاهمنامه ایجاد ۲۹۰۰ فرصت اشتغال برای محرومان و خانوادههای تحت حمایت، میان کمیته امداد و سازمان بسیج سازندگی به امضا رسید.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد در این مراسم با بیان اینکه برای جهش و پیشرفت کشور نیازمند الگوی پیشرفت ایرانی-اسلامی هستیم، گفت: اقتصاد مقاومتی دو رکن اصلی دارد که رکن اول آن «فرهنگ جهادی» و رکن دوم «تولید ملی» است که با تجمیع این دو اصل، خودکفایی نیز محقق خواهد شد.
عبدالملکی راه حل رفع همه مشکلات را تولید ملی دانست و افزود: مهمترین عامل برای تقویت تولید ملی، کارآفرینی است و همه ابزار لازم برای کارآفرینی در کشور از تقاضا و بازار گرفته تا نیروی کار، شرکتهای دانشبنیان و دیگر پیشنیازها، فراهم است.
وی خاطرنشان کرد: کارآفرینی برای محرومان از اهمیت ویژهای برخوردار است که اگر به تولید و خلق ثروت برسد، کمک بزرگی به اقتصاد خانوادهها و به تبع آن باری از دوش اقتصاد کشور برداشته میشود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه تاکنون ۷۰۰ هزار خانواده از مددجویان کمیته امداد به خودکفایی رسیدهاند، گفت: با خودکفایی این تعداد خانوار سالانه سه هزار میلیارد تومان از منابع کشور که در قالب مستمری پرداخت میشد، آزاد شده است.
وی با تأکید بر لزوم همافزایی و بهکارگیری همه ظرفیتها به منظور ایجاد اشتغال برای محرومان ادامه داد: سال گذشته ۴,۷۰۰ میلیارد تومان منابع قرضالحسنه در اختیار کمیته امداد قرار گرفت که نیم درصد منابع تسهیلاتی کشور است، با این حال طبق آمار وزارت کار، بیش از ۳۰ درصد اشتغال کشور توسط کمیته امداد ایجاد شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد افزود: ۱۴ گروه را به عنوان همکار از جمله خیرین، جهادگران کارآفرین و… برای کارآفرینی انتخاب کردیم و استان کرمان یکی از شش استان پایلوت کشور برای ایجاد و راهاندازی طرحهای اشتغال است.
نظر شما