به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان گناباد هم مانند بسیاری از مناطق دیگر کشور، این روزها از نظر ابتلا به کرونا در وضعیت قرمز قرار دارد، به طوری که رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، امروز در جلسه شورای اداری این شهرستان گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۸۳۲ نفر به علت ابتلا به کرونا در بیمارستان علامه بهلول گنابادی بستری شدهاند که از این تعداد ۸۵ نفر فوت کردهاند.
جواد باذلی از ابتلای ۱۴۳ نفر از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی گناباد به کرونا تاکنون خبر داد و افزود: ۵۹ دانشجو، ۱۹ دانشآموز و ۳۸ معلم در این شهرستان به کرونا مبتلا شدهاند.
وی، کاهش آمار مبتلایان را نیازمند پرهیز از ترددهای غیرضروری، عدم برگزاری اجتماعها و رعایت دقیق دستورالعملهای بهداشتی توسط مردم عنوان کرد.
فرماندار گناباد هم در این جلسه با اشاره به وضعیت قرمز این شهرستان گفت: از مردم تقاضا داریم که هشدارها را جدی بگیرند و وضعیت را درک کنند چون وضعیت کشور از نظر کرونا به سمت فوق حاد پیش میرود.
حامد قربانی افزود: پنج هزار کارمند شهرستان گناباد میتوانند الگوی خوبی در زمینه مقابله با کرونا باشند و زیرمجموعهها و خانوادههای خود را با خطرهای آن آگاه کنند.
وی به کاهش ۲۲درصدی استفاده از ماسک در این شهرستان نسبت به ماه گذشته اشاره و تصریح کرد: در نامهای به همه ادارات شهرستان گناباد ابلاغ کردیم که برگزاری همایشها و مراسمهای بزرگ تا اطلاع ثانوی منوط به اخذ مجوز از ستاد کرونا است.
در ادامه این جلسه رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گناباد و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر و نماینده ستاد بازسازی عتبات عالیات به ارائه گزارش عملکرد حوزههای مربوطه پرداختند.
برگزاری جلساتی از این دست در کنار تاکید بر پرهیز از جلسات غیر ضروری و استفاده از تکنولوژی روز برای برگزاری جلسات از طریق فضای مجازی جای این سوال را باقی میگذارد که برگزاری جلسه شورای اداری، آن هم در ساعات کاری ادارات، چقدر در رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط مردم تاثیرگذار است!؟
سوال یکی از شرکت کنندگان در پایان جلسه از خبرنگار مهر هم تامل برانگیز بود: زمانی که به ادارات ابلاغ شده است که از برگزاری تجمعات پرهیز شود، چرا باید این جلسه حضوری باشد؟ آیا خود برگزارکنندگان نباید الگو باشند؟
نظر شما