پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ خرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۴۹

کارگران خدمات شهری در شمال تهران اسکان داده می‌شوند

کارگران خدمات شهری در شمال تهران اسکان داده می‌شوند

به منظور ساماندهی ، استقرار و ارائه تسهیلات به کارگران خدمات شهری ، هشت مکان اسکان با هزینه ای بالغ بر 3 میلیارد و 500 میلیون ریال توسط شهرداری منطقه یک احداث می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، با اتمام ساخت این مکانها، کارگرانی که به صورت پراکنده در سطح نواحی و به صورت غیر اصولی در چادر و یا کانکس در حاشیه رودخانه ها و یا زمین های بایر و ... مستقر بودند ساماندهی و با همکاری شرکت شهر سالم واکسینه می شوند.

بر اساس این گزارش ، در هر خانه کارگری احداث 10 اتاق با ظرفیت کلی 70 تا 80 کارگر، نصب سیستم های گرمایشی و سرمایشی ، آشپزخانه ، رختشویخانه ، نمازخانه ، محل تجمع ؛ 4 باب حمام و 5 چشمه دستشویی نظر گرفته شده است.

همچنین، در حال حاضر ساخت هشت محل اسکان کارگری در خیابان های شکیبایی ، شهید آقایی، پور ابتهاج ، 35 متری قیطریه و داخل ساختمان ناحیه 8 در میدان پیروز و مجاور ساختمان ناحیه 6 در بلوار اوشان در دست بررسی و احداث قرار دارد و دو ساختمان نیز در کامرانیه جنوبی و بوستان ازگل آماده سازی و تحویل داده شده است.

شایان ذکر است ، این ساختمانها در حال حاضر  از طریق معاونت فنی وعمراین منطقه در نواحی 3 و 6 درحال احداث ، در نواحی 4 و 8 در دست بررسی و در نواحی 1 و 9 منطقه نیز آماده تحویل شده است .

کد خبر 504906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha