پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۱۰

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد:

فوت ۴ بیمار کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد/ بهبودی ۹هزار بیمار

فوت ۴ بیمار کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد/ بهبودی ۹هزار بیمار

یاسوج- رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از فوت چهار بیمار مبتلا به کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و افزود: با احتساب چهار قربانی جدید، شمار قربانیان کرونا در استان به ۱۶۹ نفر رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز یزدان پناه عصر پنجشنبه با بیان اینکه امروز ۲۲۸ نمونه از آزمایشگاه مولکولی یاسوج دریافت شد، افزود: بیشترین موارد مثبت کرونا در شهرستان گچساران با ۴۷ درصد، بهمنی با ۱۷ درصد، بویراحمد با ۱۳ و دنا با ۱۱ درصد بود.

یزدان پناه با اشاره به اینکه ۳۱۵ بیمار قطعی و مشکوک کرونا در استان بستری هستند، گفت‌: ۱۲۹ مورد قطعی در بین این افراد شناسایی شد.

وی افزود: ۲۵ بیمار نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های معین کرونا بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: نه هزار و ۱۰۵ بیمار بهبود یافته کرونا از ابتدای شیوع تاکنون داریم.

یزدان پناه از مردم خواست به غیر از موارد ضروری از تردد در کلینیک‌ها، مطب‌ها، بانک‌ها، پاساژها و سایر اماکن خودداری کرده و پروتکل‌های بهداشتی را به شکل مناسبی رعایت کنند.

کد خبر 5049264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha