پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰

فرمانده انتظامی ایلام:

مقابله جدی پلیس ایلام با اراذل و اوباش در دستور کار قرار دارد

مقابله جدی پلیس ایلام با اراذل و اوباش در دستور کار قرار دارد

ایلام- فرمانده انتظامی ایلام با اشاره به اینکه مقابله جدی پلیس ایلام با اراذل و اوباش در دستور کار قرار دارد، گفت: اجازه قدرت نمایی را در هیچ جای استان به اراذل و اوباش نخواهیم داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار نورعلی یاری ظهر جمعه به مناسبت گرامیداشت هفته ناجا در خطبه‌های پیش از نماز جمعه شهر ایلام اظهار کرد: امروزه با حضور کارکنان جوان، مومن و با بصیرت به صورت مقتدرانه و هوشمندانه از مرزهای پاسداری می‌شود و امنیت مطلوبی ایجاد شده است.

وی افزود: نیروی انتظامی کارنامه درخشانی در تمام حوزه‌ها دارد و همانگونه که به مردم عزیز استان قول داده بودیم، مقابله جدی پلیس با اراذل و اوباش در دستور کار قرار گرفته و اجازه قدرت نمایی را در هیچ جای استان به آنان نخواهیم داد و با پشتوانه دستگاه قضائی، با کسانی که بخواهند امنیت و آرامش مردم را به مخاطره بیاندازند پاسخی پشیمان کننده خواهیم داد.

فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: با اشرافیت اطلاعاتی و شناسایی اراذل و اوباش، این نوید را به مردم عزیز استان خواهیم داد که با حضور شبانه روزی پلیس در سطح جامعه، امنیت و آرامششان خدشه دار نخواهد شد.

وی تصریح کرد: از مردم عزیز و ولایتمدار استان می‌خواهیم با همراهی و همکاری خود با پلیس، راه هنجارشکنی را بر اراذل و اوباش و سارقانی که چشم طمع به مالشان دارند ببندند و در سریع‌ترین زمان ممکن و تماس با فوریت‌های پلیس ۱۱۰، ناهنجاری‌های اجتماعی را گزارش دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به رویکرد اجتماعی نیروی انتظامی در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی در بعد اجتماعی بسیار موفق بوده است و در این راستا توانسته با تمامی اقشار مختلف اجتماعی ارتباط موثر و هدفمندی را ایجاد کند و از ظرفیت آنها در حفظ نظم و امنیت بهره گیری کند.

این مقام ارشد انتظامی استان ایلام تصریح کرد: امروزه در بدنه ناجا، افراد وارسته، مومن، ولایت مدار و دلاوری در حال تامین نظم و امنیت کشور هستند که برای حفظ آرمان و ارزش‌های انقلاب اسلامی و برای ادامه راه شهدا جان خود را بر طبق اخلاص گذاشته و از هیچ تلاش و کوششی برای خدمت به مردم از طرق سخت افزاری و نرم افزاری فروگذار نخواهند کرد.

وی به ماموریت برگزار نشده اربعین حسینی امسال اشاره کرد و گفت: امسال بیماری کرونا افتخار خدمت رسانی به زائران را از پلیس و مردم عزیز استان گرفت، اما در سنوات گذشته نیروهای مقتدر و ولایی ناجا امنیت مطلوبی را در استان فراهم کردند و کنگره بزرگ اربعین که نماد انسجام ملی است بدون کوچک‌ترین حادثه امنیتی در مرزهای استان انجام گرفت.

کد خبر 5054665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha