۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۸

از شنبه؛

مرغ گرم با قیمت ۲۰هزار و چهارصد تومان در قم عرضه می شود

مرغ گرم با قیمت ۲۰هزار و چهارصد تومان در قم عرضه می شود

قم- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: از روز شنبه هر کیلوگرم مرغ گرم با قیمت بیست هزار و ۴۰۰ تومان در تمام فروشگاه‌های استان عرضه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس پور میدانی شامگاه پنج شنبه در حاشیه جلسه استاندار با مدیران کشتارگاه‌های قم، با اشاره به افزایش قیمت مرغ در روزهای اخیر گفت: با توجه به اینکه قیمت نهاده‌ها، هزینه‌های تولیدی، کشتار و حمل افزایش داشته ما نسبت به قیمت مرغ باید تجدید نظر می‌کردیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به توزیع روزانه ۳۰ تا ۳۵ تن گوشت مرغ در استان قم گفت: از روز شنبه هر کیلوگرم مرغ گرم با قیمت بیست هزار و ۴۰۰ تومان در تمام فروشگاه‌های استان عرضه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه قیمت مرغ گرم قطعه بندی شده با قیمت بالاتر عرضه خواهد شد گفت: از روز شنبه مرغ منجمد نیز با قیمت ۱۵ هزار تومان در قم توزیع می‌شود.

کد خبر 5054704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۲۱:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۲
      3 0
      مثل .. دروغ میگن دیشب من خریدم ۲۵ و اندی حتما مغازه سر کوچه خودشون رو میگن این قیمتدها