پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۲۳

مهارت‌های فنی و حرفه‌ای جوانان تقویت شود

مهارت‌های فنی و حرفه‌ای جوانان تقویت شود

رفسنجان - نماینده مردم رفسنجان و انار گفت: جوانان ما وارد کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای شوند و مهارت آموزی و توانمندسازی خود را بالا ببرند و خودشان صاحب شغل شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین جلالی عصر جمعه در جمع خبرنگاران با اشاره به مراجعه افراد جویای کار و تمایل اکثریت خانواده‌ها به استخدام فرزندشان در واحدهای صنعتی اظهار داشت: علی‌رغم اینکه فرصت‌ها و زمینه‌های شغلی زیادی در رفسنجان وجود دارد اما متأسفانه جوانان رغبتی به ورود به این کارها ندارند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی افزود: جوانان اتباع که سال‌ها کشورشان در اشغال و جنگ است و در کشور ما پناهنده شدند، بدون هیچ پشتوانه دولتی و خانوادگی و بدون استفاده از ظرفیت تسهیلات بانکی و… امروز مشاغل زیادی را به دست گرفتند، این افراد از کفاشی و کارگری در باغ‌ها شروع کردند و برخی امروز در زمینه کارهای ساختمانی، خرید و فروش پسته و سایر مهارت‌های دیگر، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

وی بیان کرد: تا زمانی اعتماد به نفس و جرأت بر انجام کار نداشته و نگاه مان به دست دیگران باشد نمی‌توانیم صاحب شغل شویم.

جلالی اظهار کرد: جوانان باید از توانمندی خودشان استفاده کنند و دست به یک کار تولیدی و اقتصادی بزنند و چند جوان دیگر را هم زیر پوشش خود قرار دهند و ما هم حمایت می‌کنیم.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس تصریح کرد: با آموختن فن و مهارت، می‌توان یک کارگاه و یک تولیدی راه انداخت و حتی مشاغل خانگی را فعال کرد.

کد خبر 5054866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha