پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ خرداد ۱۳۸۶، ۱۸:۲۳

سرانه اعتبارات عمرانی مازندران ناچیز است

سرانه اعتبارات عمرانی مازندران ناچیز است

ساری - خبرگزاری مهر : استاندار مازندران با اشاره به این مهم که توسعه استان نیازمند فکر و برنامه ریزی اساسی است از کمبود سرانه اعتبارات عمرانی مازندران اظهار تاسف کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر پنجشنبه درهفتمین مجمع عمومی مازندرانی های مقیم مرکز در دانشگاه مازندران گفت : توسعه استان نیازمند فکر و برنامه ریزی اساسی است.

وی با ارائه گزارشی در زمینه وضعیت اعتبارات عمرانی استان افزود : متاسفانه سرانه اعتبارات عمرانی مازندران در کشور کم است و در این زمینه مازندران در رده بیست و پنجم  کشور قرار دارد .

شفقت خاطرنشان کرد : با توجه به شرایط موجود و بر اساس برنامه چهارم توسعه این استان باید به هشت و نیم درصد توسعه اقتصادی دست یابد که سه و نیم درصد آن باید از محل بهره وری عوامل تولید سرمایه گذاری شود.

شفقت میزان اعتبار لازم برای تحقق این امر را 135 هزار میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد : این اعتبار باید از اعتبارات ملی ، بنگاه ها و بخش خصوصی تامین شود .

استاندار مازندران درک مزیت های نسبی در حوزه مدیریت دولتی و تامین منابع را از مهم ترین اقدامات اساسی توسعه استان برشمرد و عنوان کرد : باید زمینه سرمایه گذاری که عامل تحرک سایر بخشها است را با مطالعه و کارشناسی لازم فراهم آوریم.

وی با اشاره به کمبود اعتبارات تخصیص یافته به استان یادآور شد : این میزان اعتبار پاسخگوی نیازها و برنامه های لازم برای پیشرفت استان نیست .

استاندار مازندران با اشاره به حضور مسافران بسیار در تمام فصول سال به این منطقه اظهار داشت : میزان تسهیلات رفاهی موجود نه تنها پاسخگوی مسافران در بخش راه های ارتباطی و موارد رفاهی نیست بلکه موجب اجحاف به بومیان نیز خواهد شد و باید برای توسعه همه جانبه مازندران و استفاده از پتانسیل های  بالقوه موجود سرمایه گذاری بیشتری صورت گیرد.

وی با اشاره به مصوبات هیئت دولت در سفر ریاست جمهوری به استان تاکید کرد : صنعتی شدن،  اشتغال، توسعه کشاورزی ، گردشگری ، بازرگانی و تجارت بیشترین مصوبات استان را به خود اختصاص داد که هم اکنون بسیاری از آنها در مرحله اجرا و یا پیگیری است.

هفتمین مجمع عمومی مازندرانی های مقیم مرکز از ساعت 14 بعد از ظهر امروز پنجشنبه 31 خرداد به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد .

کد خبر 505744

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha