۳۱ خرداد ۱۳۸۶، ۱۹:۲۸

علی لاریجانی مطرح کرد :

هسته ای شدن ایران نتیجه تدابیر رهبری است/ تهیه مانیفست برای وحدت استراتژیک اصولگرایان

هسته ای شدن ایران نتیجه تدابیر رهبری است/ تهیه مانیفست برای وحدت استراتژیک اصولگرایان

علی لاریجانی با اشاره به مسئولیت پذیری ایران در عرصه بین الملل، غرور ملی و استقامت کشور را زمینه ساز هسته ای شدن ایران خواند و گفت: موقعیت فعلی ما در موضوع هسته ای دستاورد و نتیجه مستقیم تدابیر مقام معظم رهبری است.

به گزارش خبرنگار مهر دکتر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان عصر امروز در سومین مجمع عمومی جبهه پیروان خط امام و رهبری که در حسینیه الزهرای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد حضور یافت و به تحلیل آخرین شرایط  موضوع هسته ای و تهدیدات ، فرصت های کشورمان در عرصه داخلی و خارجی پرداخت.

لاریجانی در ابتدای سخنان خویش ضمن ابراز خوشحالی از تجمع و سازماندهی نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی گفت: در شرایط حساس فعلی این بسیار مهم است که نیروهای وفادار به انقلاب که شاخصه اصلی آنها وظیفه گرایی است بتوانند با تحلیل درست شرایط فعلی وظیفه فعلی خود را کشف کنند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ، وفاداری به تفکر امام ، اعتقاد به حکومت دینی و ولایت فقیه را از جمله ارکان فکری نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی توصیف کرد و گفت: در کشور ما نظرات و قرائت های مختلفی در مورد حکومت دینی وجود دارد اما ما قرائتی را قبول داریم که در آن  ولایت فقیه نقش بارز دارد.

وی افزود: ولایت فقیه باعث باروری کشور و ایجاد سکون و آرامش در داخل کشور و باعث حرکت باشتاب در جهت بالا رفتن توان ملی کشور در مسیر توسعه می شود.

لاریجانی افزود: ما بدنبال تصاحب قدرت نیستیم بلکه بدنبال انجام وظیفه هستیم.

وی در ادامه سخنان خود به تحلیل شرایط داخلی کشور پرداخت و گفت : امروز در فضای داخل کشور شاهد ظهور و بروز فضای انقلابی ، گرایش های انقلابی هستیم و ادبیات انقلاب بیش از گذشته در جامعه دیده می شود.  انقلاب اسلامی یک حرکت جوهری دارد که لحظه به لحظه نو می شود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: این شرایط انقلابی باعث خنثی شدن اغواگری بیگانگان می شود . البته دربرخی از دوره ها کسانی قصد داشتند این حرکت انقلابی را تضعیف و به عنوان یک حرکت غیر ارزشی جلوه دهند.

لاریجانی با اشاره به توجه نیروهای انقلابی به عدالت و محرومین و ساده زیستی این گرایشات را جزو آرمانهای امام(ره) توصیف کرد و گفت: حسن بزرگی که دولت فعلی دارد توجه به همین مسائل است و سفرهای استانی که رئیس جمهور و اعضای هیات دولت می روند به نظر من حادثه مثبتی است اما دیده ام که برخی آن را نقد می کنند و می گویند چقدر هزینه این سفرها می شود ؟
وی ادامه داد :  نفس اینکه دولت به شهرهای مختلف کشور برود حرکت پسندیده ای است و گره های کور زیادی با همین سفرها و با دیدن مستقیم مشکلات مردم حل می شود. مثلا در همین استان مازندران ساحل دریا را دستگاههای دیوانی تصاحب کرده بودند و مردم نمی توانستند از ساحل استفاده کنند اما این مشکل تا حد زیادی رفع شد.

 لاریجانی با بیان اینکه گرایش انقلابی یک گرایش رادیکال ، متاثر و کور نیست گفت: انقلابی بودن یعنی حرکت متناسب با شرایط که در هنگام نیاز انعطاف هم دارد .

دبیر شورای عالی امنیت ملی در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به ابلاغیه اصل 44 توسط رهبر معظم انقلاب گفت: اجرای این اصل تحول بزرگی در اقتصاد کشور ایجاد می کند و نیروهای انقلاب باید توجه بیشتری به این مسئله داشته باشند.

لاریجانی گفت : در فضای فعلی شرایط و فضای خوبی برای خدمت بوجود آمده است و از التهاب درونی و مسائلی چون نافرمانی مدنی ، تحصن و هر روز حادثه درست کردن خبری نیست، این مسائل فرصت خدمت را از مردم می گرفت البته درهای نقد باید باز باشد و الان نیز هست . رسانه های مختلف با گرایش های مختلف نقد می کنند اما فضا آرام است. 

وی  با باین اینکه مجلس هفتم فضا را آرام کرد تا عقل و خرد و منطق حاکم شود گفت : امروز تفاوت رای و اختلاف وجود دارد اما نیروهای سیاسی با هم دعوا نمی کنند ، اعصاب مردم را خرد نمی کنند و این یک مدل زیست اجتماعی سیاسی برای خدمت به مردم است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی  با اشاره به دستگیری اخیر برخی از افراد شرور گفت: به خاطر دعواهای سیاسی مشکلات مردم در رابطه با این افراد دیده نمی شود و اینکه الان دستگاههای کشور  فضا را آرام کرده اند و این مشکل حل شد دستاورد کمی نیست و الان جامعه آرامش روانی دارد.

لاریجانی از اصلاح بودجه به عنوان یکی از کارهای اصلاحی خوب مجلس هفتم یاد کرد و گفت : بسیاری از کارهای اصلاحی مجلس هفتم مثل اصلاح بودجه، نکات برجسته ای داشت و رسانه ها باید به آن بپردازند اما دوستان انقلاب سر و صدای رسانه ای شان کم است و ذاتا محجوب عمل می کنند.

وی در ادمه سخنان خویش به موضوع هسته ای اشاره کرد و گفت: با پایداری ایجاد شده  غرور ملی در کشور ایجاد شد . نمی گوییم ریسک نکردیم اما در جایی که مسئله حیات کشور است  باید ریسک کرد و از کیسه منافع ملی نمی شود برای وادادگی خرج کرد. و در سایه این استقامت ها جنود الهی هم به کمک می آیند که در بحث هسته ای این طور شد.

لاریجانی گفت: ایران در موضوع هسته ای یک راه مستقیم را پیگیری می کرد ما نمی خواستیم به حقوق بین الملل تجاوز کنیم. ما یک کشور مسئولیت پذیر هستیم که در چارچوب میثاق های بین المللی حرکت می کنیم اما بعضی از کشورها فکر کردند که اگر به ایران یک تشر محکم بزنند ایران مجبور به عقب نشینی می شود. بعضی از آنها فکر می کردند که اگر دو قطعنامه صادر کنند اتفاقاتی می افتد البته بعضی ها هم در داخل حرف های آنها را می زدند. ما وادادگی نداریم البته من نمی گویم که باید دشمن تراشی بلاوجه کنیم. انقلابی بودن به این معنا ست که حرف حق خود را با شجاعت مطرح کنیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: شما نیروهای انقلاب کشور را هسته ای کردید که این دستاورد بزرگی است و موقعیت فعلی ما در موضوع هسته ای دستاورد و نتیجه مستقیم تدابیر مقام معظم رهبری است.

وی با اشاره به پیش بینی مقام معظم رهبری در ابتدای چالش هسته ای گفت: وقتی که ایران پروتکل الحاقی و تعلیق را پذیرفت ایشان گفتند که بعید می دانم که اینها برگردند و به تعهدات خود عمل کنند . حرف ایشان درست درآمد . غربی ها تعلیق چند هفته ای را به چند سال تبدیل کردند و بعد گفتند که برای اینکه قلب ما آرام شود شما اصلا غنی سازی نداشته باشید! و امروز دوستانی مثل البرادعی می گویند که اروپایی ها اشتباه کردند و ایران از خود حسن نیت نشان داد اما آنها فکرهای دیگری کردند.

لاریجانی  افزود: بلر بعد از اشغال عراق  در بغداد از نیروهایش سان دید و گفت: ما میوه اشغال عراق را در تهران چیدیم . این تصور باطلی بود. اینکه ایران از مسیر خودش برگشت به این خاطر بود که آنها تعهدات خود را عمل نکردند.

وی افزود:  امروز ما اتمی شدیم و بمب اتم نداریم . در دکترین امنیت ملی ما هم سلاح کشتار جمعی اعم از سلاح اتمی، سلاح شیمیایی و سلاح بیولوژیک نیست حتی زمانی که صدام علیه ما استفاده می کرد ما مقابله به مثل نکردیم . سلاح هسته ای حداکثر جنبه بازدارندگی دارد ما نیازمند این بازدارندگی هم نیستیم . اگر ما بمب داشتیم همین آمریکایی که نگران سلاح اتمی است به همه کشورهای منطقه بمب می داد و همین آرامش منطقه ای را به هم می زد که ما خواهان این نبودیم.

وی  افزود: البته نواقصی هم در داخل داریم که باید آن را برطرف کنیم.

لاریجانی تصریح کرد: در روند توسعه و حرکت به سمت سند چشم انداز باید گامهای سریعی برداریم و به سرعت به نقطه مطلوب برسیم . گامهای ما باید قوی تر باشد .

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به چالش های نیروهای انقلاب گفت: جاذبه ها باید بیشتر شود اما نباید به محض کوچکترین اختلاف ، گروه گرایی کنیم. باید نخبگان را در سراسر کشور جمع کنیم و نخبگان احساس مشارکت و شنیده شدن حرفهایشان را داشته باشند.

وی با تمجید از طرح حذف کنکور توسط مجلس هفتم آن را حرکتی بسیار خوب توصیف کرد و گفت: کنکور یک ضایعه برای کشور است. بچه ها از اول دبیرستان دیگر درست درس نمی خوانند و کنکور مانع حرکت عقلانی درست می شود و من به عنوان یک عضو مجمع تشخیص سعی می کنم در حل این مشکل در مجمع فعالیت کنم.

دبیر شورای عالی امنیت تصریح کرد:  امروز توان ملی ما در سطح منطقه بالا رفته و حرکت های داهیانه طبق تدابیر مقام معظم رهبری ظرفیت کشور را در بازیگری منطقه بالا برده است و سیاست 28 ساله آمریکا در انکار ایران منزوی و منسوخ شده است. استراتژی جمهوری اسلامی در منطقه ، آرامش عزت مندانه است.

وی با اشاره به اشغال عراق گفت: عراق دموکراسی بومی لازم دارد نه دموکراسی صادراتی . و امروز هم نجات لبنان در گرو اتفاق نظر و دموکراسی است . امروز طبق نظرسنجی ها در کشورهای اسلامی 80 درصد از آنها در مسئله هسته ای حق را به مردم ایران می دهند. در نظر سنجی هایی که در ابتدای اشغال عراق توسط خود آمریکایی ها از مردم عراق شد 45 درصد از مردم عراق اعتقاد داشتند که حرکت اشغال عراق به خاطر دموکراسی است ولی در نظرسنجی اخیر این میزان به تنها 3 درصد رسید.

به گزارش «مهر» لاریجانی اهداف غرب از صدور قطعنامه علیه برنامه هسته ای ایران را ایجاد وحشت ، ایجاد مانع برای توسعه اقتصادی توصیف کرد و گفت: دموکراسی لیبرال آنقدر سوراخ دارد که بتوانیم که از آن عبور کنیم . اگر آنها فشار بیاورند ما از این سوراخ ها استفاده می کنیم. ما نمی گوییم قطعنامه ضرر ندارد اما ما را متوقف نمی کند و بهتر از که آنها راه حل گفتگو را در پیش بگیرند و دست از درشت گویی علیه ملت ایران بردارند. ایران ماجرا جو نیست و یک قدرت مظلوم و معقول منطقه ای است .

وی در بخش دیگری از سخنان خویش با تاکید بر تدوین یک مانیفست برای همه نیروهای انقلاب و کادرسازی و تلاش برای ایجاد اتحاد استراتژیک خواستار وحدت همه جانبه نیروهای انقلاب در جهت کمک به دولت ، مجلس و قوه قضاییه شد.

لاریجانی در پایان سخنرانی خود و در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگاری که حضور وی را آغاز یک حرکت انتخاباتی برای انتخابات مجلس هشتم توصیف کرده بود ضمن رد این گمانه گفت: من همیشه بدنبال وحدت نیروهای انقلاب بوده ام و نقشی انتخاباتی ندارم.

کد خبر 505763

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha