پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

استاد دانشگاه شیراز در واکنش به توهین به پیامبر در فرانسه تأکید کرد

تنافض آشکار در سخنان رئیس جمهور فرانسه

تنافض آشکار در سخنان رئیس جمهور فرانسه

سعید زاهد گفت:رئیس جمهور فرانسه با تظاهر به انسان‌دوستی و حمایت از آزادی بیان، در تنافض آشکار می‌خواهد حرمت مسلمانان را زیرپا گذارد و حق آزادی بیان و احترام به اندیشه و اعتقادشان را سلب کند.

به گزارش خبرنگار مهر، اخیراً رئیس جمهور فرانسه از هتک حرمت پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) پشتیبانی نموده و بر این پشتیبانی پافشاری هم کرده است. سید سعید زاهد رئیس پژوهشکده تحول و ارتقای علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد این اقدام رئیس جمهور فرانسه گفت: کشور فرانسه در بین کشورهای اروپایی همراه با انگلستان پیش‌تاز در دولت سازی جدید مبتنی بر جدایی دین از دولت و مدعی در مردم سالاری است.

وی افزود: مردم سالاری حکومت‌های مدرن به پیروی از مکتب انسان گرایی (اومانیسم) طراحی شد که انسان را افضل بر همۀ موجودات عالم قلمداد می‌کند. این برتری‌جویی بلامنازع انسان، تبعاتی برای جوامع بشری به وجود آورده که نتیجۀ آن فرهنگ سلطه است. وقتی انسان برتر از هر موجود دیگری تلقی شد از موضع اداره و اعمال اراده، حق خود می‌داند که بر دیگر موجودات حکمرانی کند.

این استاد دانشگاه شیراز تصریح کرد: این حکمرانی وقتی حرکتی عمومی از جانب همۀ مردم شد موجب تداخل اراده‌ها می‌شود. برای پیشگیری از آن لازم است تا حد و مرزی برای آزادی بی قید شرط قرار داده شود. در نظام‌های لیبرال دموکرات، مالکیت حد اعمال آزادی اراده هر فرد شد. دولت‌ها هم که به نمایندگی از مردم به وجود آمدند به نوبۀ خود دارای همین حد و مرز تلقی شدند؛ یعنی قدرت اعمال اراده ایشان در همان حدی شد که مالک آن بودند. از این رو کشورهای اروپایی در رقابت با یکدیگر به فکر گسترش مالکیت خود بر سرزمین‌های بیشتر افتادند و حرکت استعمار دیگر نقاط جهان شکل گرفت.

وی اظهار کرد: لازمۀ تداوم و بقای این سلطه‌گری این بود که مردم سرزمین‌های تحت استعمار این سلطه را بپذیرند و زیر بار دولت‌هایی بروند که سرزمین آنان را تسخیر کرده اند. در کشورهای اسلامی به علت اعتقاد مردم به برتری اسلام که در قرآن کریم آمده است که مکتب اسلام برتر است و هیچ مکتبی برتر از آن نیست، خواری و ذلت در مقابل دیگران پذیرفته نیست. اگر کشورهای اروپایی توانستند بر کشورهای اسلامی سلطۀ خود را بگسترانند از طریق اعمال زور مستقیم و یا پشتیبانی از حاکمانی بود که شروط اسلامی زیستن را در خود نداشتند؛ کسانی که باور نداشتند که خداوند فرموده است هیچ راهی برای سلطۀ کفار بر مؤمنین قرار نداده است.

این دکترای جامعه شناسی از دانشگاه لیدز انگلستان تأکید کرد: بنابراین آنچه برای دولت‌های استعماری قدرت و ثروت ایجاد می‌کند سلطه بر دیگر ممالک است. در غرب آسیا و شمال آفریقا اکثریت مردم مسلمانند و اعتقادات شأن مانع این سلطه گری است. از این روست که هر از چندی رهبران کشورهای اروپایی به خصوص فرانسه، غیر از ترغیب کشتار مسلمانان به ویژه در اروپا، مانند کشتار وحشیانه مسلمانان به دست صرب‌ها در بوسنی و هرزگوین، و یا کشتار بی‌رحمانۀ مردم یمن و فلسطین، برای ریشه کنی این آزادگی به رهبر آزادگان جهان و مؤسس این دین مبین رهایی بخش، حمله می‌کنند. آنان تلاش می‌کنند تا با این حمله و یا پشتیبانی از این حملات، ایدۀ اسلامی بودن و اسلامی زیستن را هدف قرار دهند.

وی اضافه کرد: آنان بر این گمان اند که با حمله به ساحت مقدس رسول اکرم (صلوات الله) علیه می‌توانند محبت او و رسم او را از دل مردم مسلمان و آزادگان جهان پاک کنند و چند صباحی دیگر به سلطه گری خویش بیفزایند. غافل از اینکه آنکه پیامبران را فرستاده است و آخرین آن‌ها را پیامبر مکرم اسلام (ص) قرار داده، خود می‌داند که چگونه باید از او و اندیشه اش حفاظت کند. خود در قرآن مجید می‌گوید ما این ذکر را نازل کرده ایم و خودمان از آن حفاظت می‌کنیم.

این استاد دانشگاه شیراز گفت: در واقع رئیس جمهور فرانسه با تظاهر به انسان دوستی و حمایت از آزادی بیان، در یک تنافض آشکار می‌خواهد حرمت مسلمانان را زیر پا گذارد و حق آزادی بیان و احترام به اندیشه و اعتقادشان را از آنان سلب کند. او می‌خواهد در یک پیش دستی، اندیشۀ ایستادگی در مقابل ظلم و سلطۀ جهان خواران به همت آزادگان جهان و در رأس آنان مسلمانان و پیروان راستین حضرت محمد (ص) را سرکوب کند. خیال باطلی که با بیداری اسلامی و خیزش مسلمانان و آزادگان جهان بر آن نقطۀ پایان گذاشته خواهد شد. به زودی با ورشکستگی اقتصادی که شامل حال نظام‌های سرمایه داری خواهد شد، این توهم و خواب پریشان با بیداری همۀ ملت‌های جهان منجمله ملت‌های ساکن در همان سرزمین اروپا به پایان خواهد رسید. ان شاالله.

کد خبر 5059911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha