پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ تیر ۱۳۸۶، ۱۷:۰۹

نشست کمیته چهارجانبه در بیت المقدس اشغالی برگزار می شود

نشست کمیته چهارجانبه در بیت المقدس اشغالی برگزار می شود

رسانه های روسی از برگزاری نشست کمیته چهارجانبه بین المللی خاورمیانه در بیت المقدس اشغالی در 26 ژوئن(5 تیر) خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، سرگئی یاکوولف فرستاده ویژه روسیه به خاورمیانه گفت : اوضاع در منطقه و ماموریت میانجی گران کمیته چهارجانبه درباره خاورمیانه و طرحهای کاری برای آینده در این نشست بررسی خواهد شد.

روز سه شنبه 29 خرداد، مسئولان بلندپایه آمریکا، سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا در تماسهای تلفنی با یکدیگر، درباره تعیین زمان برگزاری نشست که قرار بود در روزهای 26 و 27 ژوئن در قاهره برگزار شود، گفتگو کردند.

روسیه به عنوان عضو کمیته چهارجانبه در این تماسها شرکت نکرده بود.

یک منبع دیپلماتیک مصری در این زمینه گفت : نشست کاندولیزا رایس وزیر امورخارجه آمریکا، خاویر سولانا نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا، بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد و سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در ماه ژولای برگزار خواهد شد.

روز گذشته روزنامه نیویورک تایمز نوشت : آمریکا در تلاش است تا تونی بلر پس از کناره گیری از سمت نخست وزیری انگلیس به عنوان نماینده ویژه کمیته چهارجانبه در امور فلسطین منصوب شود.

ایهود اولمرت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز حمایت خود را از ایفای نقش بلر در امور خاورمیانه اعلام کرده است.

خبر انتصاب بلر به عنوان نماینده ویژه کمیته چهار جانبه در خاورمیانه در حالی مطرح می شود که "جیمز ولفنسون" رئیس سابق بانک جهانی آوریل گذشته از سمت خود به عنوان نماینده کمیته چهارجانبه  آمریکا، اتحادیه‌ اروپا، سازمان ملل و روسیه در امور خاورمیانه کناره ‌گیری کرد.

روزنامه  عکاظ 30 خرداد به نقل از یک منبع آگاه مصری از به تعویق افتادن نشست کمیته چهارجانبه بین المللی درباره خاورمیانه در قاهره به علت تحولات غزه خبر داده بود.

به گفته این منبع، نشست کمیته چهارجانبه بین المللی درباره خاورمیانه که قرار بود 26 و 27 ماه جاری میلادی(5 و 6 تیر) در قاهره برگزار شود به علت تحولات نوارغزه به تعویق افتاد.

درحالی این نشست به تعویق افتاد که قرار بود علاوه برنمایندگان کمیته چهارجانبه( سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا، روسیه و آمریکا) ، ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و ایهود اولمرت نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز درآن شرکت کنند.

کد خبر 506042

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha