پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ تیر ۱۳۸۶، ۱۰:۵۰

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس :

خط بقا بهانه‌ای برای برطرف کردن مشکل فقر از نظر روانی درجامعه است / چالش جدی در رفع مشکل اقشار آسیب پذیر

خط بقا بهانه‌ای برای برطرف کردن مشکل فقر از نظر روانی درجامعه است / چالش جدی در رفع مشکل اقشار آسیب پذیر

مطرح کردن خط بقا بهانه ای است برای پاک کردن اذهان و افکار عمومی از وجود فقر در کشور ، در حالیکه واقعیت این گونه نیست و تعداد افراد فقیر جامعه نسبت به سالهای گذشته بیشتر شده است .

دکتر حسینعلی شهریاری در گفتگو با خبرنگارمهر درخصوص جایگزین کردن خط بقا به جای خط فقر ، افزود: تغییر اسامی و واژه ها وهمچنین پاک کردن صورت مساله ، مشکل و دردی از مردم جامعه دوا نمی کند و شاید خط بقا به این خاطر مطرح شده که از نظر روانی می خواهند مشکل را برطرف کنند و بگویند افراد زیر خط فقر نداریم در صورتیکه تعداد افراد فقیر جامعه نسبت به سالهای گذشته بیشتر شده است .

وی ادامه داد: باید به جای مطرح کردن خط بقا و تغییر اسامی، درجهت هدفمند کردن یارانه ها اقدام اساسی صورت گیرد که آن نیز وظیفه وزارت رفاه است، البته توزیع بن و سهام عدالت ( که 10 سال بعد پاسخگوی نیازمندان است) اقدامی بوده که سال گذشته انجام شده اما در کوتاه مدت هیچ اقدام وکاری در جهت رفع مشکل نیازمندان صورت نگرفته است .

وی گفت: متاسفانه قدرت خرید قشر آسیب پذیر و مستضعف جامعه نسبت به دو سال گذشته کاهش بیشتری داشته است به همین دلیل اقشار پایین جامعه دچار مشکلات عدیده ای شده اند و این امر نشاندهنده افزایش تعداد نیازمندان و افراد زیر خط فقر است نه کاهش آمارآنان .

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خصوص نبود افراد زیر خط فقر در جامعه، خاطر نشان کرد : بسیاری از افراد نیازمندی که به حوزه های انتخابی مراجعه می کنند توانایی خرید چند ماه یکبار گوشت و یا میوه را ندارند به همین دلیل نمی توان گفت که افراد فقیر و نیازمند در جامعه وجود ندارد .

وی از افزایش فاصله میان فقیر و غنی در جامعه خبر داد و اظهار داشت : این فاصله بدلیل افزایش تورم افسارگسیخته ، عدم کنترل نقدینگی  و... روز به روز بیشتر می شود و نشاندهنده این است که نتوانسته ایم وظیفه خود را بدرستی انجام دهیم .

وی با اشاره به اینکه نرخ تورم براساس اجناس مورد نیاز و روزمره مردم محاسبه نمی شود ، تاکید کرد : در حال حاضر نرخ تورم براساس نرخ 350 قلم کالا محاسبه می شود که این نرخ واقعی نیست و باید براساس شرایط کشور و نیازهای واقعی و وروزمره مردم محاسبه شود.

شهریاری افزود: البته دولت در این سالها درجهت رفع مشکلات نیازمندان اقداماتی انجام داده اما درکوتاه مدت نتوانسته ایم مشکل اقشار آسیب پذیر جامعه را برطرف کنیم به همین دلیل در این زمینه با چلش جدی روبرو هستیم . 

کد خبر 506198

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha