۱۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵

آبگین تهویه طراح و تولید تجهیزات تهویه مطبوع

آبگین تهویه طراح و تولید تجهیزات تهویه مطبوع

شرکت آبگین تهویه از سال ۱۳۸۸ بطور متمرکز و مداوم فعالیت خود را در حوزه طراحی و تولید تجهیزات تهویه مطبوع و سرمایشی آغاز نمود.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بکارگیری فارغ‌التحصیلان رشته‌های مهندسی و نیروهای فنی مجرب ترکیبی سازنده و موفق از دانش و تجربه را برای شرکت به ارمغان آورده است.

شرکت آبگین تهویه با بکارگیری از آخرین تکنولوژی و دانش فنی در طراحی و تولید محصولات خود، گامی بلند و منحصر بفرد در افزایش سطح کیفی و دقت عملکرد تجهیزات تولیدی خود برداشته است.

توجه ویژه واحد طراحی، تحقیقات و توسعه شرکت آبگین تهویه به مبحث صرفه جویی در انرژی باعث گردیده تا شرکت آبگین تهویه تدابیر علمی و فنی ای را در جهت کاهش مصرف انرژی محصولات تولیدی خود و همچنین افزایش ضریب عملکرد و راندمان آنها بکار گیرد.

استفاده از برندهای معتبر آمریکایی، اروپایی، کره‌ای و ژاپنی در ساخت تجهیزات تهویه مطبوع و سرمایشی باعث افزایش سطح کیفی و طول عمر محصولات تولید شده گردیده است.

شرکت آبگین تهویه از برندهایی همچون بیتزر، کوپلند، دانفوس، کستل، امرسون، آلکو، هنبل، پاناسونیک، بوک، رفکامپ، کرل و … در ساخت و مونتاژ تجهیزات خود استفاده می‌نماید.

در سال‌های فعالیت شرکت آبگین تهویه در صنعت تهویه مطبوع و تبرید پروژه‌های پیچیده صنعتی توسط این شرکت طراحی و اجرا شده است.

تجربه منحصربفرد آبگین تهویه در طراحی و تولید چیلرهای تراکمی با کاربری‌های خاص جایگاه این شرکت را در بین واحدهای صنعتی ویژه نموده است.

صنایعی که بیشترین مشتریان چیلرهای تولید شده در شرکت آبگین تهویه هستند عبارتند از:

صنایع دارویی، صنایع شیمیایی، صنایع بهداشتی، صنایع غذایی، صنایع لبنی، صنایع تزریق پلاستیک، صنایع باطری سازی، صنایع خودرو سازی، صنایع پتروشیمی و نفت و گاز و ….

شرکت آبگین تهویه به عنوان تنها شرکت ایرانی اقدام به مشاوره فنی رایگان، گارانتی بلند مدت بدون قید و شرط و خدمات فنی شبانه روزی بدون نیاز به نامه نگاری به مشتریان خود نموده است.

چیلر

چیلر دستگاهی است که از طریق سیکل تراکمی و یا جذبی تولید سرمایش می‌کند.

عملکرد چیلر بدین گونه است که یک سیال واسط (معمولاً آب) در داخل تجهیزی بنام اواپراتور در داخل چیلر گرمای خود را از دست می‌دهد و با دمای پایین‌تر به سمت مصرف کننده حرکت می‌کند.

دمای آب خروجی از چیلر معمولاً ۷ درجه سانتیگراد تعیین می‌شود اما در کاربری‌های صنعتی این دما می‌تواند متغیر و حتی زیر صفر درجه سانتیگراد باشد.

مصرف کننده آب سرد تولید شده در داخل چیلر می‌تواند فن کوئل، هواساز، تجهیزات و قالب‌های صنعتی و یا راکتورهای شیمیایی باشد.

از چیلرها به طور گسترده‌ای جهت تهویه مطبوع تابستانی پروژه‌های مسکونی، تجاری، تفریحی، فرهنگی، ورزشی، اداری و … و همچنین خنک کاری تجهیزات و قالب‌های صنعتی و سرمایش فرآیندی استفاده می‌شود.

صنایعی که بیشترین مصرف کننده چیلر می‌باشند عبارتند از:

صنایع دارویی، صنایع شیمیایی، صنایع بهداشتی، صنایع غذایی، صنایع لبنی، صنایع تزریق پلاستیک، صنایع باطری سازی، صنایع خودرو سازی، صنایع پتروشیمی و نفت و گاز و ….

چیلرها بر اساس ساختار و سیکل عملکردی به طور کلی به دو دسته عمده چیلر جذبی و چیلر تراکمی تقسیم بندی می‌شوند.

چیلرهای جذبی با انرژی گرمایی و انرژی برق و چیلرهای تراکمی با انرژی برق راه اندازی می‌شوند.

دسترسی به انرژی گرمایی یا انرژی برق مهم‌ترین عامل در انتخاب نوع چیلر می‌باشد.

انتخاب نوع چیلر و ظرفیت آن به عوامل متعدد دیگری نیز بستگی دارد.

مشخصات و محدودیت‌های پروژه و همچنین مشخصات فنی چیلر از مواردی هستند که در هنگام انتخاب و خرید چیلر می‌بایست به آنها توجه شود.

انتخاب صحیح چیلر و نگهداری و تعمیرات به موقع تأثیر بسزایی در کاهش مصرف انرژی و افزایش طول عمر دستگاه دارد.

طراحی و تولید چیلر متناسب با اقلیم محل نصب و نوع کاربری از مواردی هستند که تولید کننده می‌بایست به آن توجه ویژه داشته باشد.

از چیلر جهت ظرفیت‌های پایین برودتی نیز استفاده می‌شود، چیلرهای تولید شده در ظرفیت‌های پایین بنام مینی چیلر در بازار تهویه و تبرید شناخته می‌شوند.

از مینی چیلرهای به طور گسترده جهت تهویه مطبوع تابستانی در واحدهای مسکونی و اداری و همچنین تجهیزات و قالب‌های صنعتی استفاده می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان در مورد چیلرها با شرکت آبگین تهویه در تماس باشید.

چیلر تراکمی

یکی از انواع چیلر نوع تراکمی می‌باشد. نوع عملکرد در چیلر تراکمی بر اساس سیکل تبرید تراکمی تبخیری است.

اجزای اصلی چیلر تراکمی عبارتند از کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و اکسپنشن ولو (شیر انبساط).

نحوه کارکرد چیلر تراکمی بدین صورت است که مبرد پس از تبادل حرارتی با سیال واسط (معمولاً آب) در داخل اواپراتور تبخیر شده و به سمت کمپرسور می‌رود، در داخل کمپرسور فشار بخار مبرد افزایش یافته و بسمت کندانسور فرستاده می‌شود در داخل کندانسور مبرد تقطیر شده و به طرف اکسپنشن ولو (شیر انبساط) حرکت می‌کند مبرد مایع پرفشار پس از عبور از شیر انبساط دچار افت فشار شدید شده و با فشار اولیه مجدداً وارد اواپراتور می‌شود و یک دور سیکل تکمیل می‌شود.

علاوه بر اجزای اصلی چیلر تراکمی از قطعات کنترلی متعدد، شیرآلات و تابلو برق نیز در ساخت چیلر استفاده می‌شوند.

از چیلرهای تراکمی به طور گسترده‌ای جهت تهویه مطبوع تابستانی و کاربری‌های صنعتی استفاده می‌شود.

چیلرهای تراکمی در دو نوع هوا خنک و آب خنک طراحی و تولید می‌شوند.

چیلر تراکمی نوع هوا خنک دارای کندانسور نوع هوایی است و تبادل حرارتی مبرد در آن با هوای آزاد می‌باشد و در چیلر تراکمی نوع آب خنک کندانسور از نوع آبی بوده و مبرد از طریق تبادل حرارتی با آب در گردش بین کندانسور و برج خنک کننده تقطیر می‌شود.

چیلرهای تراکمی را در ظرفیت‌های برودتی پایین می‌توان تولید نمود به چیلرهای تراکمی با ظرفیت برودتی ۱۵ تن نامی و پایین‌تر مینی چیلر گفته می‌شود.

از مینی چیلرهای تراکمی به طور وسیعی جهت تهویه مطبوع تابستانی واحدهای مسکونی و اداری و همچنین کاربری‌های صنعتی استفاده می‌شود.

تنوع زیاد در ظرفیت برودتی و هزینه نگهداری و تعمیرات پایین از مزایای چیلرهای تراکمی می‌باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان در مورد چیلرهای تراکمی با شرکت آبگین تهویه در تماس باشید.

این مطلب یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5062561

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha