پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ تیر ۱۳۸۶، ۱۲:۲۹

در جمع خبرنگاران مطرح شد ؛

حذف ثبت نام موقت از هنرستان‌های فنی و حرفه ای شهر تهران

رئیس گروه آموزش وپرورش نظری و پیش دانشگاهی شهر تهران اعلام کرد: دانش آموزان متقاضی ورود به هنرستانهای فنی و حرفه ای در سال تحصیلی جدید لیست موقت ثبت نام نخواهند داشت.

به گزارش خبرنگارمهر ، محمود حسینی امروز در جمع خبرنگاران گفت : بر اساس رویکرد هایی که تا کنون وجود داشته است دانش آموزان برای ورود به هنرستانهای فنی و حرفه ای در تیر یک ثبت نام اولیه موقت انجام می داده اند و تا پایان مرداد بلاتکلیف می مانده اند اما امسال لیست ثبت نام موقت از هنرستانهای فنی و حرفه ای شهر تهران حذف شده است .

حسینی افزود: داشتن شرط معدل ( 14 برای پسران و 16 برای دختران) ، عدم استفاده از تبصره در درس ریاضی و آوردن حد نصاب نمره پذیرش در هنرستانهای فنی و حرفه ای شرایط پذیرش دانش آموزان در هنرستانها خواهد بود .

حسینی تصریح کرد : دانش آموزان دارای شرایط ذکرشده دراولویت ثبت نام هستند.

وی افزود :امسال، ثبت نام موقت درهنرستان های کارو دانش همچنان وجود دارد و دانش آموزان بر اساس دسته بندی نمرات پیش نیاز به ویژه دردو درس ریاضی و فیزیک در تیر ماه ثبت نام می شوند .

رئیس گروه آموزش وپرورش نظری و مهارتی وزارت آموزش وپرورش گفت: 20 تا 30 درصد ظرفیت مدارس کار و دانش به ثبت نام در شهریوراختصاص پیدا کرده است .

وی درپاسخ به سوال خبرنگار مهر، مبنی بر اینکه چرا معدل در نظر گرفته شده برای دختران بیشتر از پسران است گفت : وقت گذاری دختران برای درس خواندن موجب این امر می شود .

رئیس گروه آموزش وپرورش نظری و مهارتی وزارت آموزش وپرورش تاکید کرد : 60درصد هنرستانهای شهر تهران به پسران و 40 دصد ظرفیت آن به دختران اختصاص داده شده همچنین اولویت به رشته های اشتغال زا داده شده است .

حسینی، تعداد دانش آموزان پایه اول متوسطه شهر تهران را 11هزار نفر عنوان کرد و گفت : اولویت ثبت نام در مراکز پیش دانشگاهی با دانش آموزانی ساکن در محدوده مناطق آن مراکز خواهد بود .

کد خبر 506309

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha