حسین کعبی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت : برای موفقیت تیم فولاد زحمات زیادی را متحمل شدم اما با این وجود برخوردهای خوبی با من صورت نگرفت و با خاطره ای بد این تیم را ترک کردم. به واسطه آن اتفاقات امروز حتی اگر دنیا را بدهند دیگر به فولاد باز نمی گردم.
وی در ادامه تاکید کرد : در حال حاضربیشتر از آنکه از شکست و سقوط فولاد نارحت باشم برای هواداران این تیم ناراحتم. متاسفانه در ابتدای فصل باشگاه فولاد به راحتی بازیکنان ملی پوش و با سابقه خود را از دست داد و برای آنها جایگزینی استخدام نکرد. با این وجود ناکامی تیم چندان دور از ذهن نبود.
ملی پوش فوتبال کشورمان در پاسخ به این پرسش که " مشکلات امروز فولاد ناشی از چیست؟"، گفت : این مشکلات از مدیریت باشگاه نیست. متاسفانه مقامات ارشد باشگاه طوری رفتار کردند که بازیکنان بزرگ از فولاد رفتند و این تیم دیگربازیکن ملی پوشی نداشت.
وی در خصوص پیشنهاداتی که از تیم های انگلیس دریافت کرده و شایعات که پیرامون حضورش در تیم های چون وستهام و لیدزیونایتد انگلیس مطرح شده است، گفت : اجازه بدهید تا پایان هفته همه چیز مشخص خواهد شد. هفته آینده به احتمال زیاد به انگلیس می روم و برای پیوستن به یکی ازتیم هایی که خواهان من است مذاکره می کنم.
کعبی که شایعات حضورش درتیم های انگلیس یاد شده را تکذیب نکرد، افزود : به احتمال زیاد اوایل هفته آینده با هماهنگی کادر فنی سفری کوتاه مدت به انگلیس خواهم داشت تا مذاکراتی با این تیم ها داشته باشم.
وی تصریح کرد: امیدوارم مربیان تیم ملی این اجازه را به من بدهند تا سفری به انگلیس داشته باشم. با توجه به اینکه ازابتدا در مراحل آماده سازی تیم ملی حضور داشتم گمان نمی کنم با چند روزغیبت با مشکلی مواجه شوم.
نظر شما