پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۵۳

استاندار زنجان:

بستر و فضای مناسب برای سرمایه گذاری در شهرستان خدابنده فراهم شود

بستر و فضای مناسب برای سرمایه گذاری در شهرستان خدابنده فراهم شود

زنجان-استاندارزنجان،گفت: بستر و فضای مناسب برای سرمایه گذاری در شهرستان خدابنده فراهم شود تا سرمایه گذار با اطمینان خاطر سرمایه گذاری کند.

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله حقیقی ظهر چهارشنبه درجلسه کار گروه اقتصادی در محل استانداری زنجان، بر لزوم همکاری مدیران دستگاه‌های اجرایی با سرمایه گذاران دراستان تاکید کرد و گفت: نباید سرمایه گذار را از دست بدهیم.

وی با بیان اینکه تمام مشکلات زمین و آب برای این پروژه طی یک ماه حل شده و زمین دراختیار سرمایه گذار قرار گیرد، اظهار کرد: باید فاز اول این پروژه درشهرستان هر چه سریع‌تر عملیاتی شود چرا که اجرای این پروژ ه برای استان هم توفیقات را خواهد داشت.

استاندارزنجان، بر لزوم روند تسریع انجام کارهای ورود سرمایه گذاران به استان زنجان تاکید کرد و گفت: مدیران برای ورود سرمایه گذار به استان مدیریت لازم را داشته باشند.

حقیقی ابراز کرد: شهرستان خدابنده استعدادهای بسیار خوبی در بخش‌های مختلف دارد و باید از این ظرفیت‌ها برای توسعه همه جانبه این شهرستان استفاده شود.

استاندار زنجان، با بیان اینکه استقرار واحد تولید ژن دو قلو زایی درشهرستان خدابنده برای استان هم بسیار مهم و با ارزش خواهد بود و باید از سرمایه گذار به خوبی استقبال شود، گفت: استقرار این واحد در این شهرستان منوط به همکاری مدیران دستگاه‌های اجرایی است و مشکلات مربوط به این پروژه باید دراستان حل شود و نیاز به مرکز نیست.

حقیقی افزود: بستر و فضای مناسب برای سرمایه گذاری در شهرستان خدابنده فراهم شود تا سرمایه گذار با اطمینان خاطر در این شهرستان سرمایه گذاری کند.

کد خبر 5063739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha