پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۴:۵۸

یافته محققان کانادایی؛

استفاده از ماسک در هنگام ورزش مضر نیست

استفاده از ماسک در هنگام ورزش مضر نیست

مطالعه محققان نشان می دهد استفاده از ماسک در زمان ورزش بر میزان اکسیژن خون و ماهیچه ها تاثیر نمی گذارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سوالات و ابهاماتی در این مورد مطرح است که آیا استفاده از ماسک در زمان ورزش موجب جذب اکسیژن یا افزایش تنفس مجدد دی اکسیدکربن می‌شود و نتیجه آن، بیماری هیپوکسی هیپرکاپنیک است که منجر به افزایش دی اکسیدکربن به جای اکسیژن در خون می‌شود.

یافته‌های محققان دانشگاه ساسکاچوان نشان می‌دهد که افراد می‌توانند در هنگام ورزش شدید از ماسک صورت استفاده کنند بدون اینکه اثرات مخربی بر عملکرد و تأثیر بر اکسیژن رسانی به خون و عضلات داشته باشد.

این مطالعه شامل ۱۴ مرد و زن پرتحرک فیزیکی و سالم بود که فعالیت فیزیکی، رژیم غذایی و خواب شأن در طول مدت ۲۴ ساعت قبل از آزمایش تحت کنترل بود.

«فیل چیلیبک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «اگر افراد از ماسک در زمان ورزش در فضاهای بسته سالن‌های ورزشی استفاده نمایند، جلسات ورزشی ایمن تر خواهد بود و سالن‌های ورزشی می‌توانند در طول این پاندمی باز بمانند.»

کد خبر 5065843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha