پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ تیر ۱۳۸۶، ۲۱:۲۵

نماینده سابق مجلس لبنان:

آمریکا مسئول شکست ماموریت عمرو موسی است

نماینده سابق مجلس لبنان، آمریکا را مسئول شکست تلاشهای دبیرکل اتحادیه عرب و هیئت همراهش برای حل بحران کنونی لبنان دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازشبکه العالم، "ناصر قندیل" گفت : سیاست های تند آمریکا درقبال ماموریت "عمرو موسی" در بیروت، سبب شکست وی جهت حل بحران لبنان شد.

وی افزود: آمریکایی ها اصرار دارند آینده لبنان را با گفتگوها یا جنگ هایی که در منطقه رخ می دهد، پیوند دهند.

قندیل گفت : آنها معتقدند که باید در قبال سقوط غزه به دست حماس، لبنان تحت سیطره آنها درآید، لذا به هواداران خود در گروه  حاکم بر لبنان(14 مارس) برای پیچیده تر کردن امور و تحمیل شروط ذلیلانه چراغ سبز نشان دادند.

وی افزود: آمریکایی ها تلاش کردند، همزمان،تلاشهای عربستان، فرانسه و ایران را به منظور حل عادلانه بحران لبنان به شکست بکشانند.

این نماینده سابق پارلمان لبنان خاطر نشان کرد: عمرو موسی، ابزار لازم برای حل مشکل را نداشت؛ امری که در تناقض میان سخنانش و سفیر آمریکا در بیروت عینیت یافت، زیرا موسی از حتمی بودن حمایت جهانی از تلاش خود خبر داد در حالی که سفیر آمریکا گفت هیئت ها و آمدنشان به لبنان برای ما بی اهمیت است و فقط تصمیم لبنانی ها برایشان اهمیت دارد.

دبیرکل اتحادیه عرب روز جمعه اول تیرماه در پایان سفر 4 روزه خود به لبنان، از توافق گروههای لبنانی درباره ازسرگیری مذاکرات ملی با محوریت بررسی مسئله ریاست جمهوری و اوضاع امنیتی کشورشان خبر داد. 

"عمرو موسی" پیش ازترک بیروت درجمع خبرنگاران گفت : گروههای لبنانی بر ازسرگیری مذاکرات ملی بین رهبران برخی از گروهها به توافق رسیدند.

دبیرکل اتحادیه عرب پس از پایان سفر 4 روزه خود اعلام کرد: سران برخی ازگروههای لبنانی درباره مسائل مورد اختلاف از جمله مسئله ریاست جمهوری و اوضاع امنیتی کشورشان با یکدیگر بحث و تبادل نظر می کنند.

وی اظهارداشت : هیئت اتحادیه عرب آمادگی آن را دارد تا برای ضمانت با موفقیت انجام شدن طرحش به لبنان بازگردد.

این درحالی است که خبرگزاری فرانسه در تحلیلی با اشاره به سفر هیئت اتحادیه عرب به لبنان نوشت: هیئت مذکور که برای کمک به حل بحران لبنان ، به بیروت سفر کرد بعد از 4 روز نتوانست زمینه از سرگیری مذاکرات بین گروههای اکثریت مخالف  سوریه را با جنبش حزب الله فراهم کند.

این خبرگزاری در گزارشی به تحلیل ماموریت عمرو موسی و هیئت همراه وی در لبنان پرداخت و تصریح کرد: اتحادیه عرب در ماموریت اخیر خود در متقاعد کردن دولت مورد حمایت غرب و مخالفان آن به ازسرگیری گفتگوها شکست خورد که این امر، زمینه دخالتهای روزافزون خارجی را در صحنه سیاسی لبنان فراهم می کند.

کد خبر 506631

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha