محمود یاوری که با خبرنگار مهر گفتگو می کرد ضمن تایید خبر حضورش در راس کادر فنی تیم فوتبال برق شیراز افزود: به هر حال با مسئولان باشگاه برق شیراز توافق کرده ایم که همکاریی دوباره را با این تیم آغاز کنیم.
وی در تشریح اهداف خود برای حضور در تیم فوتبال برق شیراز گفت : یکی از مهمترین اهداف ما بهره گیری از کمک اعضا کادر فنی ، حمایت مدیران باشگاه و تلاش بازیکنان برای ایجاد تحولی مثبت است. اینکه تیم بتواند روند رو به رشدی را آغاز کند و از درجازدن در پایین جدول رهایی پیدا کند.
سرمربی جدید تیم فوتبال برق شیراز با ابراز امیدواری ازاینکه حضورش در این تیم سرمنشا خیر باشد خاطرنشان ساخت : اینکه عنوان می کنم تیم از در جا زدن در انتهای جدول رهایی پیدا کند به معنای نفی تلاش های دکتر ذوالفقارنسب در تیم برق نیست او به اندازه توان خود در این تیم زحمت کشید که شایسته تقدیراست. من به عنوان فردی که در تیم برق شیراز قدمت دارد از او به خاطر خدماتش در این تیم تقدیر می کنم.
یاوری با تاکید براین نکته که " برای هر شروع یک تغییر ساختار نیاز است" اظهار داشت: برای ساختن تیمی جدید باید ابتدا فیلم بازی های فصل گذشته را ببینم و با بررسی عملکرد بازیکنان درمسابقات اخیر بهترین ها را انتخاب کنم . برای من بیش از مسائل فنی مسائل اخلاقی و فرهنگی بازیکنان مهم است و قصد دارم تیمم از این حیث در شرایطی ایده ال باشد.
وی مهمترین مشکل تیم فوتبال برق شیراز در فصل گذشته را نوسان این تیم برشمرد و افزود : تیم برق در فصل گذشته از ابتدا در پایین جدول رده بندی لیگ برترنبود. این تیم در ابتدای مسابقات حتی در رده های بالای جدول بود اما در ادامه راه با نوسان روبرو شد و به رده های پایین سقوط کرد. تلاش ما براین است که در فصل آتی نوسانات به حداقل برسد.
سرمربی جدید تیم فوتبال برق شیراز ادامه داد: رسیدن به این هدف تنها از من ساخته نیست. من باید حمایت مدیران حامی، بازیکنان با انگیزه و کادرفنی قوی در کنار خود داشته باشم تا بتوانیم برق را متحول کنیم.
وی درخاتمه ازحضورمربیان بومی در تیم فوتبال بر شیراز خبر داد و افزود : من سعی می کنم در کادر فنی تیم فوتبال برق شیراز از وجود مربیان با دانش شیرازی استفاده کنم. زمانی که ما مدعی به استفاده از توان افراد بومی در تیم خود هستیم باید این کار را با جذب مربیان آغاز کنیم.
نظر شما