۲۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۰۱

اجرای طرح نمادین «مازندران پاک» در آمل

اجرای طرح نمادین «مازندران پاک» در آمل

آمل -درحالی حاشیه جاده ها و مناطق جنگلی و تفرجگاهی مازندران از زباله انباشته شده است و مسئولان برای پاک کردن صورت مسئله به اجرای طرح نمادین مازندران پاک می پردازند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله سوم طرح مازندران پاک در مسیر ورودی شهر آمل درجاده هراز و بخش‌هایی از پارک میرزا کوچک خان جنگلی آمل با حضور" علیرضا شریعت" معاون استاندار وفرماندار جدید شهرستان آمل، مدیران دستگاه‌های اجرایی و برخی از فعالان زیست محیطی اجرا است.

علیرضا شریعت فرماندار ویژه شهرستان آمل درحاشیه اجرای این طرح به خبرنگار مهر گفت، انباشت زباله درحاشیه جاده‌های ورودی به مازندران، پارک‌ها و حاشیه رودخانه‌ها توسط برخی مسافران، بی انصافی وکم لطفی به مردم استان وزیبنده استان نیست.

شریعت افزود: پاکسازی پارک‌های جنگلی و مناطق گردشگری و نظارت جدی بر روند اقدامات مجریان طرح‌ها، پاکیزه کردن فضاهای مراکز تفریحی، زیارتی و بقاع متبرکه، بررسی وضعیت نهال‌های کاشته شده در طرح میراث ماندگار و انجام مراقبت‌های لازم، ساماندهی واحدهای آلاینده و مزاحم صنفی و هدایت واحدها و پاکسازی مسیر رودخانه‌ها و نهرها و آب بندان ها، کارهای دارای اولویت است که درطرح مازندران پاک باید مورد وتوجه جدی همه دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی اضافه کرد، اجرای این طرح نباید فقط درحد نمادین باقی ماند بلکه باید در طول سال به صورت فعالانه ومشارکت جدی دستگاه‌های اجرایی وانجمن های حامی محیط زیست وطبیعت تداوم داشته باشد.

نماینده عالی دولت در شهرستان آمل، یکی از دستور کارهای اولویت دار در اجرای این طرح را هماهنگی با ادارات آموزش و پرورش به منظور فرهنگ سازی و مشارکت دانش آموزان در اجرای طرح و ارتقا فرهنگ عمومی اعلام کرد.

شریعت تاکید کرد، جاده هراز در ورودی شهرستان آمل به عنوان یکی از جاده‌های مواصلاتی استان مازندران به تهران است و پاکسازی ورودی این جاده و دیگر جاده‌های ورودی وخروجی شهرستان آمل و کمربندی‌ها و فضای عمومی شهری، جمع آوری پسماند و زباله‌های حاشیه جاده‌ها و نخاله‌های ساختمانی باید در اولویت‌های اجرای طرح مازندران پاک باشد.

وی یادآورشد، همه ما درقبال محیط زندگی خود وسالم وپاکیزه نگه داشتن آمل مسئول هستیم و باید این رویه وعادت را به نسل‌های بعدی نیز منتقل کنیم.

طرح مازندران پاک نخستین بار اسفند ماه سال ۹۷ به همراه طرح " میراث ماندگار " ارائه شد. قرار بود در طرح مازندران پاک با همکاری مردم و تشکل‌های مردم نهاد و دستگاه‌های اجرایی، چهره مازندران از زباله و پسماند پاکسازی شود و در طرح میراث ماندگار نهالکاری در مناطق مختلف استان توسط تک تک شهروندان صورت گیرد.

کد خبر 5069324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha