پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶

سازمان لیگ فوتسال مجوز شروع مسابقات را تا ۵ آذر می‌گیرد؟

سازمان لیگ فوتسال مجوز شروع مسابقات را تا ۵ آذر می‌گیرد؟

اعضای هیات رییسه سازمان لیگ با روسای کمیته فوتسال و پزشکی تشکیل جلسه دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هیات رییسه سازمان لیگ فوتسال ساعت ١١ صبح امروز (٢١ آبان‌ماه) با حضور کلیه اعضا و روسای کمیته‌های فوتسال و پزشکی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مکاتبات صورت گرفته از شهریور سال جاری جهت اخذ مجوز برگزاری مسابقات فوتسال کشور در فصل ١۴٠٠-١٣٩٩ از سوی سرپرست سازمان لیگ فوتسال و رییس کمیته پزشکی فدراسیون تشریح شد.

به دنبال آن از سوی اعضای هیات رییسه سازمان لیگ فوتسال مقرر شد مکاتبات لازم از سوی سازمان لیگ فوتسال و فدراسیون فوتبال با نهادهای ذیربط جهت اخذ مجوز از مبادی ذیربط تا ۵ آذرماه صورت بگیرد.

طبق اعلام سایت فدراسیون فوتبال، پس از این تاریخ، هیات رییسه سازمان لیگ پس از حصول یا عدم حصول نتیجه، تصمیم نهایی را برای مسابقات فوتسال کشور در بخش آقایان و بانوان در فصل ١۴٠٠-١٣٩٩ اتخاذ می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از این قرار بود لیگ برتر فوتسال اول و سپس دهم آبان آغاز شود اما شیوع ویروس کرونا باعث شد تا ستاد مبارزه با این ویروس مجوزی برای شروع این رقابت‌ها صادر نکند.

کد خبر 5069396

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha