پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۰:۰۵

به دلیل زیر پا گذاشتن محدودیت‌های کرونایی؛

۳ چاپخانه در خرم‌آباد تا اطلاع ثانوی پلمب شد

۳ چاپخانه در خرم‌آباد تا اطلاع ثانوی پلمب شد

خرم‌آباد- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان از پلمب ۳ چاپخانه بزرگ خرم‌آباد به دلیل چاپ آگهی‌های ترحیم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمدحسین فتایی شامگاه یکشنبه در سخنانی گفت: به دنبال بازرسی‌های سرزده صبح و عصر روز دوشنبه ۲۵ آبان ماه در سطح شهر خرم آباد، ۳ چاپخانه بزرگ به دلیل زیر پا گذاشتن محدودیت‌های کرونایی و چاپ آگهی‌های ترحیم (مشتمل بر زمان و مکان مراسم خاکسپاری) جهت پلمب، به اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی معرفی شدند.

وی تصریح کرد: علاوه بر این چاپخانه‌ها متأسفانه برخی واحدهای صنفی از جمله نوشت افزار و مراکز خدمات کامپیوتری نیز اقدام به چاپ آگهی ترحیم می‌کنند که در جریان بازدید امروز شناسایی و اسامی و مشخصات آنها جهت پیگیری قانونی به مجمع امور صنفی اعلام می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: با دستور و تاکید استاندار لرستان در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، برخورد قاطع با متخلفان و افرادی که محدودیت‌های کرونایی را نادیده می‌گیرند، وارد مرحله‌ی جدیدی شده و مجموعه دستگاه قضائی استان نیز آماده تشکیل پرونده برای متخلفین است.

فتایی خاطر نشان کرد: هر یک از چاپخانه‌های افست و دیجیتال زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چنانچه نسبت به چاپ بنر و آگهی ترحیم اقدام نمایند در مرحله‌ی اول پلمب و در صورت تکرار با لغو مجوز روبرو خواهند شد.

کد خبر 5072421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha