پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲

امام جمعه زاهدان مطرح کرد؛

اهمیت تصدی مسئولیت های سیستان و بلوچستان توسط فرزندان همین استان

اهمیت تصدی مسئولیت های سیستان و بلوچستان توسط فرزندان همین استان

زاهدان - نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: مهم است که فرزندان همین مرز و بوم مسئولیت های استان را برعهده بگیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان ظهر امروز در دیدار فرمانده انتظامی استان اظهار داشت: مهم است که فرزندان همین مرزوبوم مسئولیت‌ها را برعهده بگیرند.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان‌وبلوچستان با تاکید بر نگاه یکسان و از منظر نظام به همه طیف‌ها و تقدیر از عملکرد مطلوب در دوران اخیر، عنوان داشت: مردم ثمرات نیروی انتظامی را هم در ایجاد امنیت و هم در رشد جامعه احساس کنند.

امام جمعه زاهدان با بیان اینکه نیروی انتظامی کارش را با مهر، لطف و عطوفت دنبال کند، بیان کرد: باید ضدارزش بودن قانون‌گریزی، تبدیل به فرهنگ شود.

آیت‌الله محامی، جایگاه نیروی انتظامی را یکی از جایگاه‌های نظام دانست و بر تقویت آن تاکید کرد و ابراز داشت: هماهنگی با سایر دستگاه‌ها برای اقدام به موقع و مناسب و با رعایت حق و ظرافت‌های لازم، ضروری است.

گفتنی است، در ابتدای دیدار سردار احمد طاهری فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه جایگاه نماینده ولی فقیه در رأس قرار دارد، اظهار داشت: فارغ از گرایشات قومی و مذهبی به دنبال ایجاد ارتباط با مردم هستیم.

فرمانده انتظامی استان در ادامه به ارائه گزارش‌هایی از عملکرد نیروی انتظامی در استان پرداخت.

کد خبر 5072866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha