پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۱۹

معاون علوم پزشکی شیراز اعلام کرد:

آمار جان باختگان کرونا در فارس به نزدیک ۲ هزار نفر رسید

آمار جان باختگان کرونا در فارس به نزدیک ۲ هزار نفر رسید

شیراز - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۹ نفر از مبتلایان به کرونا جان خود را از دست دادند و آمار کلی فارس از زمان شیوع کرونا تاکنون به یک هزار و ۹۸۹ نفر رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالرسول همتی بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه متأسفانه ۳۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل ابتلاء به کروناویروس جان خود را از دست دادند افزود: با این موارد جدید، آمار موارد فوتی به دلیل ابتلاء به کرونا ویروس در فارس به هزار و ۹۸۹ نفر رسیده است.

او اظهار کرد: در استان فارس از ابتدای شیوع کرونا ویروس تا کنون، بیش از ۴۳۵ هزار نمونه آزمایشگاهی از افراد بیمار و علامت دار تهیه شده است که از این تعداد، ۱۲۰ هزار و ۲۱۸ مورد مثبت شناسایی شده است.

دکتر همتی همچنین آمار بهبودیافتگان بیمارستانی و ایزوله خانگی استان را ۱۰۳ هزار و ۵۱۳ نفر عنوان کرد و گفت: هم اکنون هزار و ۸۱۳ بیمار مشکوک و علامت دار در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، ۳۵۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ نیز به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های سطح استان بستری هستند.

معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به روند افزایشی ابتلاء به کووید ۱۹ و فوت ناشی از آن در فارس تاکید کرد: بیاییم با استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شست و شوی مرتب دست‌ها و پرهیز از ترددهای غی رضرور، از ابتلاء به کرونا ویروس پیشگیری کنیم.

کد خبر 5073040

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha