پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین:

اصلاح و بازسازی سایت محمدآباد نیازمند ۱۲۰ میلیارد تومان است

 اصلاح و بازسازی سایت محمدآباد نیازمند ۱۲۰ میلیارد تومان است

قزوین - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین اصلاح و بازسازی سایت پسماند محمدآباد نیازمند ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش خبرنگار مهر علی فرخزاد در کارگروه مدیریت پسماند که عصر امروز در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: لازم است اقدامات شهرداری‌های استان در خصوص تفکیک زباله از مبدا در کمیته‌ای مجزا بررسی شده و نتایج آن به استانداری قزوین گزارش داده شود.

وی با بیان اینکه روزانه ۷۰۰ تن زباله در قزوین تولید و به سایت محمد آباد ارسال می‌شود، افزود: مدیریت مجموعه پسماند محمد آباد بر عهده شهرداری قزوین است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین ادامه داد: این ۷۰۰ تن زباله از ۲۲ شهر و ۲۰۰ روستا به سایت محمد آباد منتقل می‌شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین با بیان اینکه ظرفیت سایت محمدآباد قزوین در حال تکمیل بوده و باید لندفیت‌های جدیدی جایگزین آن شوند گفت: باید برای برای ساخت لندفیت‌ها و خطوط پردازشی جدید ۱۲۰ میلیارد تومان بودجه تخصیص یابد.

وی در پایان با اشاره به اینکه با جمع آوری هزینه پسماند از شهرداری‌ها این بودجه تأمین خواهد شد، عنوان کرد: ضمانت‌هایی برای دریافت این مبالغ پسماند از شهرداری‌ها، توسط استانداری در نظر گرفته شده است.

کد خبر 5074192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha