پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۴۵

معاون بازرگانی سازمان صمت خراسان رضوی اعلام کرد:

مردم نگران توزیع روغن در بازار نباشند/ برخورد با گران‌فروشان

مردم نگران توزیع روغن در بازار نباشند/ برخورد با گران‌فروشان

مشهد ـ معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت خراسان رضوی گفت: فرآیند توزیع روغن در استان آغاز شده و مردم نباید نگرانی در این خصوص داشته باشند.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: حدود دو ماه است که بازار مشهد با کمبود روغن مواجه است و هر بار مشکلاتی در خصوص عدم توزیع مناسب و نبود روغن در بازار از سوی مردم و مسئولان عنوان شده است.

خبرگزاری مهر نیز دو گزارش با عنوان  گره کور توزیع و نظارت بر بازار نابسامان روغن و سریال روغن‌هایی که نیست و وعده‌هایی که هست به بیان مشکلات این حوزه و وعده‌های مسئولان در خصوص تامین روغن در بازار پرداخت ولی همچنان این مشکل حل نشده است.

علی غفوری‌مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مشکلاتی که در تامین روغن نباتی در بازار وجود دارد، بیان کرد: بخشی از نیاز بازار در بخش روغن مایع تامین شده ولی در بحث تامین روغن نباتی مشکل وجود دارد که با سرعتی که در امر ترخیص روغن خام در بنادر و تدابیری که در جلسات در خصوص تسریع حمل روغن صورت گرفته، انشاالله هفته آینده مسئله حمل روغن در استان بهتر خواهد شد.

معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با بیان اینکه نیمی از سهمیه درنظر گرفته شده برای استان، خارج از استان است، گفت: بخش اساسی مشکل ما در این است که سهمیه روغن به ما داده می شود ولی به خاطر اینکه بخشی از تامین‌کننده ها در خارج از استان هستند، با مشکل روبرو می‌شویم، البته مکاتباتی انجام شده تا سهمیه در نظر گرفته شده از کارخانجات استانی تامین و تحویل برای ما آسان باشد.

غفوری مقدم گفت: مدیران فروشگاه های زنجیره‌ای هم با نگرانی روبرو هستند، قرار بر این است که قفسه فروشگاه‌ها از مواد غذایی تکمیل باشد، اما زمانی که مصرف‌کننده بیش از نیاز مصرفی خود خرید می‌کند، قفسه‌ها بعد از ساعتی خالی می‌شوند و فروشنده‌ها مجبور به پر کردن قفسه های خود می‌شوند، لذا از مصرف‌کنندگان درخواست داریم تا بیش از نیاز خود اقدام به خرید نکنند.

وی با اشاره به اینکه فرآیند توزیع روغن در استان آغاز شده و مردم نباید نگرانی در این خصوص داشته باشند، اظهار کرد: ماه گذشته ۹ درصد به قیمت روغن براساس مصوبات تصویب بازار اضافه شد، اما اگر بیش از این قیمت مصوب به مردم روغن فروخته شود، قطعا تخلف خواهد بود.

معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: یکی از کالاهایی که همکاران حوزه معاونت نظارت و بازرسی به صورت اولویت‌دار با آن برخورد می‌کنند، بحث افزایش غیرقانونی قیمت روغن است، لذا در کارخانجات داخل استان بازرس‌ها به صورت حضوری نظارت دارند. علاوه بر این بازرسین خود سازمان و اتاق اصناف قیمت‌ها را کنترل می‌کنند.

وی افزود: همکاران ما در حوزه نظارت و بازرسی کار خود را انجام می‌دهند اما ما نیاز به همراهی بازاریان داریم تا بازار را مدیریت کنند و با سود متناسب و منطقی روغن را به دست مردم برسانند، فروشگاه‌هایی که در شبکه توزیع تنظیم بازار هستند، به صورت دقیق نظارت و رصد می‌شوند و امکان تخلف به مراتب کمتر است.

غفوری مقدم با اشاره به اینکه سهمیه‌ای به میزان دو هزار و ۴۰۰ تن در ایام محرم و صفر وجود داشت که هزار و ۱۵۰ تن از داخل استان سهمیه به ما اختصاص داده شده بود، اظهار کرد: دو هفته گذشته هم بار دیگر دو هزار و ۴۰۰ تن سهمیه جدید به ما اعلام شد که این بار هم هزار و ۱۵۰ تن آن از داخل استان تامین شد و مابقی در خارج از استان تامین می‌شود. از این سهمیه درنظر گرفته شده ۵۰۰ تن برای شهرستان‌ها در نظر گرفته‌ شده که درحال حاضر اقدام به توزیع آن کرده‌ایم و مابقی هم درحال جذب برای توزیع در مشهد است.

وی افزود: سهمیه‌ای به مقدار هزار و ۶۱٨ تن برای فروشگاه‌های زنجیره‌ای در نظر گرفته شده است که تاکنون ۲۵۰ تن آن توزیع شده و مابقی درحال انتقال به استان است. همچنین یک سهمیه ای به میزان دو هزار و ۵۰ تن روغن در حوزه صنف و صنعت به ما اختصاص داده شده که لیست اینها به کارخانجات تولید روغن استان ارسال شده است.

معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: علاوه بر این، دو هزار و ۲۲۲ تن سهمیه مجدد برای صنوف استان اعلام شده که در حال پیگیری آن هستیم.

کد خبر 5074540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha