پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰

معاون دادگستری استان گیلان:

دادگستری گیلان در حفظ اراضی ملی و منابع طبیعی مصمم است

دادگستری گیلان در حفظ اراضی ملی و منابع طبیعی مصمم است

آستارا- معاون دادگستری گیلان، گفت: دادگستری استان برای حفظ و صیانت از اراضی ملی، ساحلی، طبیعی و جنگلی مصمم بوده و با جدیت با متخلفان برخورد قانونی خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جان احمد آقایی پیش از ظهر چهارشنبه در آئین معارفه رئیس جدید دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرزی بندر آستارا با بیان اینکه از تمامی ظرفیت‌ها برای حفاظت از اراضی ملی، جنگلی و ساحلی استفاده خواهد شد، به تأکیدات مقام معظم رهبری جهت حفظ جنگل، طبیعت و نوار ساحلی و مواهب خدادادی اشاره کرد.

وی اظهار کرد: همه مدیران مکلف هستند فرمان رهبری را نصب العین قرار دهند و با تمام توان از این نعمت‌های الهی و ذخایر خدادادی که متعلق به همه نسل‌ها است، حفاظت و حراست کنند.

معاون دادگستری گیلان با بیان اینکه در استان‌ها و شهرستان‌های ساحلی تخریب و تعدی به اراضی ملی و جنگلی زیاد شده است، افزود: حراست از جنگل‌ها و مراتع نیازمند برنامه ریزی، تدبیر، پیگیری مستمر و جدی و قاطعیت دستگاه‌های مرتبط است.

وی با اشاره به دیدگاه اسلام در خصوص اهمیت حفظ زمین و ثروت‌های عمومی، گفت: اسلام همواره بر لزوم احساس مسئولیت انسان در قبال طبیعت و حفظ تعادل میان انسان و طبیعت تاکید کرده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان به اهمیت جنگل‌ها و مراتع اشاره و از دست اندازی افراد سودجو به جنگل‌ها و منابع طبیعی ابراز تأسف کرد و افزود: دستگاه‌های مسئول باید قاطعانه، با شجاعت و جدیت تمام با تعدی به جنگل‌ها و همچنین افراد ضد طبیعت مقابله کنند.

آقایی حفاظت از سواحل، جنگل‌ها، انفال و اماکن زیست محیطی را به لحاظ اقتصادی برای شهرستان‌هایی همچون شهرستان مرزی بندر آستارا بسیار مهم و یک منبع اقتصادی عنوان کرد و گفت: در بحث گردشگری، گردشگران برای دیدن طبیعت بکر این منطقه به آنجا سفر می‌کنند و اگر این طبیعت نابود شود بر پیکره گردشگری و اقتصادی شهرستان ضربه وارد خواهد شد.

وی بر ضرورت تمکین از قانون تاکید کرد و گفت: نظام قوانین در جمهوری اسلامی ایران بر اساس آموزه‌های الهی، دینی و اسلامی تبیین شده و همه باید بر اساس این قانون و با احترام به آن حرکت کنیم.

آقایی با اشاره به غنای فرهنگی استان گیلان و شهرستان مرزی بندر آستارا، اظهار کرد: در آستارا متأسفانه ورود افراد خارج از شهرستان به منطقه و با توجه به گردشگر پذیر بودن آن موجب تغییر در فرهنگ منطقه شده و با فعالیت سوداگران و مخالفان طبیعت و جنگل شاهد دست درازی این افراد به محیط زیست، جنگل و سواحل آن هستیم که باید برخوردهای قانونی لازم در این رابطه صورت بگیرد.

کد خبر 5074792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha