به گزارش خبرگزاری مهر، سید موسی خادمی امروز شنبه در حاشیه جلسه ویدئو کنفراس ستاد کرونا گفت: با توجه به شیوع موج سوم کرونا در کشور، جلسه امروز ستاد ملی مدیریت کرونا حول محور تأکید بر اجرای طرح هوشمند ایجاد محدودیتهای اجتماعی برگزار شد.
وی اظهار داشت: جزئیات این طرح بیشتر در زمینه تعطیلی کسب و کارها، اعمال محدودیتهای ورود و خروج، ترددهای شبانه، تعطیلی مراکز آموزشی و مهمتر از همه جلوگیری از برگزاری تجمعات مانند مراسم عزاداری یا عروسی در شهرهای قرمز و نارنجی است.
استاندار لرستان تصریح کرد: هدف از تعطیلیها و اجرای مقررات منع آمد و شد، صرفاً جلوگیری از تجمعات و دورهمی ها برای کنترل کرونا است و همکاری مردم در این رابطه بسیار ضرورت دارد.
خادمی با بیان اینکه کرونا امنیت اقتصادی جامعه را با مخاطره همراه کرده است، افزود: اگر مردم دستورالعملهای بهداشتی را رعایت نکنند نه تنها امنیت سلامت بلکه امنیت اقتصادی جامعه نیز به مخاطره خواهد افتاد، زیرا با اعمال محدودیتها کسب و کارها تعطیل و به اقتصاد ضربه وارد میشود.
وی خاطرنشان کرد: در جلسه امروز مصوب شد برای همه کسب و کارها و خانوارهای آسیب دیده از کرونا کمک مالی در قالب امهال برای پرداخت مالیاتها، عوارض شهرداری، بیمه، پرداخت یک میلیون تومان وام قرض الحسنه و پرداخت مبلغ صد هزار تومان کمک بلاعوض به مدت چهار ماه در دستور کار قرار گیرد.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه طبق محدودیتهای جدید هیچ فردی از لرستان اجازه ورود به سایر شهرهای کشور را ندارد، گفت: شهرهای استان در وضعیت قرمز و نارنجی هستند و در صورت ورود به مناطق قرمز مبلغ یک میلیون تومان و مناطق نارنجی ۵۰۰ هزار تومان جریمه در انتظار مردم خواهد بود و در همین رابطه نیز تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح در شهرهای قرمز جریمه ۲۰۰ تومانی را در پی دارد.
خادمی خواستار همکاری بیش از پیش مردم، کسبه و بازاریان برای اجرای محدودیتها در این ایام شد و بر عدم برگزاری مراسم عروسی یا ترحیم با حضور جمعیت تأکید کرد.
نظر شما