پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۳۲

استاندار لرستان خبر داد:

امهال پرداخت مالیات و عوارض برای کسب‌وکارهای متضرر از کرونا

امهال پرداخت مالیات و عوارض برای کسب‌وکارهای متضرر از کرونا

خرم‌آباد- استاندار لرستان گفت: کسب و کارها و خانوارهای آسیب دیده از کرونا در قالب امهال پرداخت مالیات، عوارض شهرداری، بیمه و پرداخت وام و کمک بلاعوض مورد حمایت قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید موسی خادمی امروز شنبه در حاشیه جلسه ویدئو کنفراس ستاد کرونا گفت: با توجه به شیوع موج سوم کرونا در کشور، جلسه امروز ستاد ملی مدیریت کرونا حول محور تأکید بر اجرای طرح هوشمند ایجاد محدودیت‌های اجتماعی برگزار شد.

وی اظهار داشت: جزئیات این طرح بیشتر در زمینه تعطیلی کسب و کارها، اعمال محدودیت‌های ورود و خروج، ترددهای شبانه، تعطیلی مراکز آموزشی و مهمتر از همه جلوگیری از برگزاری تجمعات مانند مراسم عزاداری یا عروسی در شهرهای قرمز و نارنجی است.

استاندار لرستان تصریح کرد: هدف از تعطیلی‌ها و اجرای مقررات منع آمد و شد، صرفاً جلوگیری از تجمعات و دورهمی ها برای کنترل کرونا است و همکاری مردم در این رابطه بسیار ضرورت دارد.

خادمی با بیان اینکه کرونا امنیت اقتصادی جامعه را با مخاطره همراه کرده است، افزود: اگر مردم دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نکنند نه تنها امنیت سلامت بلکه امنیت اقتصادی جامعه نیز به مخاطره خواهد افتاد، زیرا با اعمال محدودیت‌ها کسب و کارها تعطیل و به اقتصاد ضربه وارد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه امروز مصوب شد برای همه کسب و کارها و خانوارهای آسیب دیده از کرونا کمک مالی در قالب امهال برای پرداخت مالیات‌ها، عوارض شهرداری، بیمه، پرداخت یک میلیون تومان وام قرض الحسنه و پرداخت مبلغ صد هزار تومان کمک بلاعوض به مدت چهار ماه در دستور کار قرار گیرد.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه طبق محدودیت‌های جدید هیچ فردی از لرستان اجازه ورود به سایر شهرهای کشور را ندارد، گفت: شهرهای استان در وضعیت قرمز و نارنجی هستند و در صورت ورود به مناطق قرمز مبلغ یک میلیون تومان و مناطق نارنجی ۵۰۰ هزار تومان جریمه در انتظار مردم خواهد بود و در همین رابطه نیز تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح در شهرهای قرمز جریمه ۲۰۰ تومانی را در پی دارد.

خادمی خواستار همکاری بیش از پیش مردم، کسبه و بازاریان برای اجرای محدودیت‌ها در این ایام شد و بر عدم برگزاری مراسم عروسی یا ترحیم با حضور جمعیت تأکید کرد.

کد خبر 5076946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha