پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۵۰

نصرتی:

۷۵۰ میلیارد تومان به دهیاری های سراسر کشور پرداخت شد

۷۵۰ میلیارد تومان به دهیاری های سراسر کشور پرداخت شد

معاون پشتیبانی و توسعه منابع سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از پرداخت ۷۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات تبصره (۲) ماده (۳۹) قانون مالیات بر ارزش افزوده به حساب دهیاری‌های کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود نصرتی با اعلام خبر فوق، با بیان اینکه این اعتبار مطابق قانون بین شهرداری کلانشهرها و سایر شهرداری‌ها و دهیاری‌ها پرداخت می‌شود، افزود: سهم دهیاری های کشور از محل اعتبارات قانون مالیات بر ارزش افزوده (سوخت) معادل ۳۵ درصد بوده که به میزان وصولی آن تاکنون طی سه مرحله در سال جاری به دهیاری های کشور پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه طی سال جاری از محل این اعتبار تاکنون حدود ۹۰۰ میلیارد تومان به دهیاری‌ها پرداخت شده، گفت: به منظور هزینه کرد صحیح و به موقع اعتبار فوق، این مبلغ مستقیم به حساب دهیاری های کشور واریز می‌شود.
 

کد خبر 5077698

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha