۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۲

فراخوان پنجمین همایش «پژوهش اجتماعی و فرهنگی در جامعۀ ایران»

فراخوان پنجمین همایش «پژوهش اجتماعی و فرهنگی در جامعۀ ایران»

به همت انجمن جامعه شناسی ایران فراخوان پنجمین همایش دوسالانه «پژوهش اجتماعی و فرهنگی در جامعۀ ایران» با عنوان پایداری و ناپایداری در جامعۀ معاصر ایران اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پنجمین همایش دوسالانۀ «پژوهش اجتماعی و فرهنگی در جامعۀ ایران» با توجه به برگزاری در سال پایانی سدۀ چهاردهم هجری شمسی به موضوع پایداری و ناپایداری در جامعۀ معاصر ایران اختصاص دارد. تحولات معاصر در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و سیاسی چه تأثیری بر وضعیت جامعۀ ایران داشته است و چه چشم‌اندازی برای آیندۀ جامعۀ ایران پیش‌بینی می‌شود؟ جامعۀ ایران طی دورۀ معاصر چه فراز و فرودهایی را طی کرده و چه کامیابی‌ها و ناکامی‌هایی را تجربه کرده است؟ کوشش‌های نهادی جامعۀ ایرانی برای دستیابی به کیفیت زندگی اجتماعی بهتر چه نارسایی‌ها و دستاوردهایی داشته است؟ عوامل ناپایدارکننده و ملزومات پایداری جامعۀ ایران چه بوده است؟ در سال پایانی سده، انجمن جامعه‌شناسی ایران با همکاری سایر انجمن‌های علمی و سازمان‌ها و نهادهای عمومی و مدنی میزبان ارائۀ یافته‌ها و نتایج پژوهش‌هایی است که طی دو سال اخیر پاسخ‌هایی به چنین پرسش‌های ارائه کرده‌اند.

محورهای همایش:

تحولات حیات اجتماعی و فرهنگی
تحولات خانواده
تحولات زندگی شهری و روستایی
تحولات اقتصاد ایران
جنبش‌های اجتماعی
حوزۀ عمومی و نهادهای مدنی
زنان و عدالت جنسیتی
تحولات نهاد حکمرانی
نابرابری‌های اجتماعی، فقر، و طرد اجتماعی
تحولات سیاست‌گذاری اجتماعی (آموزش، سلامت، اشتغال، مسکن، تأمین اجتماعی)
تغییرات محیط زیستی
رسانه‌ها و ارتباطات اجتماعی
فساد

بخش ویژۀ همایش: جامعۀ ایران و کووید -۱۹

شیوع کووید -۱۹ در جهان تاکنون پیامدهای گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی داشته است. علاوه بر اثرات جهانی و مشترک چنین پدیده‌های عالم‌گیری بر کل جهان، جوامع مختلف در مواجهه با این بحران‌ها براساس میزان شکنندگی و تاب‌آوری‌شان دچار ناپایداری‌های متفاوتی می‌شوند؛ ساحت‌های مختلف جامعۀ ایران نیز متأثر از شیوع این ویروس، با دشواری‌های جدی مواجه شده، و بسیاری از چالش‌های پنهان در حوزه‌هایی نظیر آموزش، سلامت، اشتغال، فقر، و غیره نیز نمود جدی یافته است و ناپایداری‌هایی را در ساحت‌های مختلف حیات اجتماعی ایجاد کرده که چه‌بسا به تغییراتی پایدار و پردامنه منجر شود. ازاین‌رو، بخش ویژۀ همایش به پژوهش‌های انجام‌شده دربارۀ تأثیر شیوع کووید -۱۹ بر جامعۀ ایران اختصاص یافته است.

زمان‌های مهم:

آخرین مهلت ارسال چکیده: ۳۰ آبان ۹۹
اعلام نتیجۀ داوری: ۱۵ آذر ۹۹
مهلت ارسال اصل مقاله‌های پذیرفته‌شده: ۱۵ دی ۹۹
زمان برگزاری همایش: نیمۀ اول بهمن‌ماه

چکیدۀ مقاله‌ها در قالب ۱۰۰۰-۸۰۰ کلمه با قلم bzar-۱۳ و با فاصلۀ ۱.۱۵ بین سطرها تنظیم شود. چکیده شامل بیان مسأله، روش پژوهش، یافته‌ها، و نتایج اصلی است. در پایان چکیده ۵ تا ۷ واژۀ کلیدی قید شود.

دبیرخانۀ همایش: دانشکدۀ علوم اجتماعی دانشگاه تهران، طبقۀ اول، دفتر انجمن جامعه‌شناسی ایران

پست الکترونیک برای ارسال چکیده و اصل مقاله‌ها: ۵th.research.congress@gmail.com

کد خبر 5077854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha