۴ آذر ۱۳۹۹، ۴:۲۲

در اجلاس شورای توسعه صنعتی یونیدو؛

انتقاد نماینده ایران از تحریم های یکجانبه در مقابله با کرونا

انتقاد نماینده ایران از تحریم های یکجانبه در مقابله با کرونا

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین المللی مستقر در وین از تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی و پیامدهای آن بر اقدامات کشورهای در حال توسعه در مقابله با همه‌گیری کرونا انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم غریب آبادی با ایراد سخنانی در چهل و هشتمین اجلاس شورای توسعه صنعتی یونیدو و سازمان توسعه صنعتی ملل متحد که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، به نقش اساسی و محوری این سازمان در فعالیت‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای کشورهای در حال توسعه و همکاری‌های جاری میان ایران و یونیدو از طریق اجرای چندین پروژه اشاره کرد و گفت: اجرای تعهدات بین المللی کشورها در حصول به توسعه جامعه صنعتی و ایجاد محیطی توانمند برای بهره مندی و رفاه مردم از طریق تلاش مشترک، تقسیم وظایف مبتنی بر چندجانبه گرایی و همکاری بین المللی و حفظ و تقویت اهداف متحد برای چندجانبه گرایی تسهیل می‌شود.

وی در همین راستا تأکید کرد: ما باید از چند جانبه گرایی به عنوان یک ارزش برای صنعتی سازی محافظت کنیم و معتقدیم که راه طولانی تا رسیدن به توسعه پایدار و ایجاد جهانی با رفاه بیشتر و سالم‌تر برای مردم در پیش است.

نماینده دائم کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به موضوع کرونا، مقابله با این بیماری همه گیر را نیازمند واکنش چندجانبه جامع، هماهنگ، و گسترده برای حمایت از کشورهای نیازمند و قادر ساختن آنها برای تدابیر جبران کننده بهتر دانست و افزود: ما نگرانی عمیق خود را درخصوص پیامدهای جدی کرونا بر بسیاری از کشورهای در حال توسعه از جمله کشورهای آسیب پذیر و آنهایی که با چالش‌های جدی که خارج از کنترل آنها هست، اعلام می‌داریم و این بیماری عمیقاً بر توانایی این کشورها برای مقابله با کرونا و همچنین سرمایه گذاری در اجرای توسعه پایدار اثر می‌گذارد.

سفیر کشورمان در این چارچوب با تصریح به اینکه پاسخ به کرونا نیازمند همکاری و همبستگی جهانی است، افزود: ما کماکان شاهد استفاده از تحریم‌های یکجانبه علیه کشورها هستیم که در تناقض آشکار با اهداف و اصول منشور ملل متحد، حقوق بین الملل، حقوق بشر بین المللی و همچنین اصول چندجانبه گرایی و هنجارهای دیپلماسی و روابط بین الملل می‌باشد. ما قویاً معتقدیم اکنون زمانی حیاتی برای همکاری و ارتباط نه تنها بر اساس مسئولیت مشترک، بلکه همچنین بواسطه اتخاذ اقدام قاطع مشترک به عنوان یک جامعه بین المللی می‌باشد. مبارزه با این همه گیری یک مبارزه جهانی است.

غریب آبادی در پایان ضمن ابراز نگرانی از پیامدهای کوتاه مدت و بلند مدت کرونا بر کشورهای در حال توسعه، تاکید نمود یونیدو می‌بایست تلاش‌های خود را در همکاری با سایر نهادهای سازمان ملل برای تضمین ارائه ظرفیت و فرصت‌ها و همچنین ادامه دسترسی به تجهیزات مورد نیاز برای کشورهای نیازمند و نیز تولید و توزیع عادلانه واکسن، افزایش دهد.

کد خبر 5079139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha