پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۳:۵۲

ظریف در گفتگو با وزیر خارجه سوئد:

استقلال و حاکمیت خود را قربانی سیاست‌های زورگویانه آمریکا نکنید

استقلال و حاکمیت خود را قربانی سیاست‌های زورگویانه آمریکا نکنید

محمدجواد ظریف و وزیرخارجه سوئد، در یک تماس تلفنی، آخرین تحولات بین المللی، موضوعات منطقه‌ای، موضوعات مربوط به برجام، و روابط دوجانبه و کنسولی میان دو کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل سخنگویی وزارت امور خارجه، عصر امروز محمد جواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران و خانم آنه لینده وزیر خارجه سوئد، در یک تماس تلفنی، آخرین تحولات بین المللی، موضوعات منطقه‌ای، موضوعات مربوط به برجام، و روابط دوجانبه و کنسولی میان دو کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

دکتر ظریف در این تماس با اشاره به تحریم‌های غیرقانونی و غیرعادلانه ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران، از ناتوانی کشورهای اروپایی در عمل به تعهدات خود در برجام انتقاد کرده و به وزیر امور خارجه سوئد توصیه کرد استقلال و حاکمیت خود را قربانی سیاست‌های زورگویانه و ظالمانه آمریکا نکنند.

محمد جواد ظریف و وزیر خارجه سوئد، در یک تماس تلفنی، آخرین تحولات بین المللی، موضوعات منطقه‌ای، موضوعات مربوط به برجام، و روابط دوجانبه و کنسولی میان دو کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

کد خبر 5079980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha