پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۲۱

فرمانده انتظامی استان کرمان:

برگشت هزار و۹۱۷خودرو از مبادی کنترلی کرمان/۳۲۳مورد جریمه اعمال شد

برگشت هزار و۹۱۷خودرو از مبادی کنترلی کرمان/۳۲۳مورد جریمه اعمال شد

کرمان - فرمانده انتظامی استان کرمان از برگشت هزار و ۹۱۷ خودرو از ۱۳۵ مبادی کنترلی در استان کرمان و جریمه ۳۲۳ خودرو خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار عبدالرضا ناظری در این خصوص اظهار داشت: در راستای اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا پلیس کرمان نیز برای حراست از سلامت مردم با همکاری بسیج نسبت به کنترل مبادی ورودی و خروجی شهرهای استان کرمان اقدام کرده است.

وی گفت: تمامی ترددها در محورهای مواصلاتی استان کرمان توسط کارکنان پلیس در ایست و بازرسی‌ها، پاسگاه‌های پلیس راه و دوربین‌های ثبت تخلفات ثابت و متحرک در مبادی ورودی وخروجی و سطح شهرهای استان کنترل و رصد می‌شوند و خودروهای با پلاک غیر بومی آن منطقه جریمه خواهند شد که در همین راستا با گذشت سه روز از اجرای این طرح با تذکر لسانی به ۳ هزار و ۱۳۴ خودرو، هزار و۹۱۷ خودرو از ۱۳۵ نقطه برگشت و ۳۲۳ خودرو اعمال قانون شده‌اند.

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به هزار و ۱۹۶ مورد تذکر لسانی به صنوف و پلمب ۷۱ صنف متخلف بیان داشت: انتظار می‌رود صنوف و مردم دیار کریمان برای قطع زنجیره ویروس منحوس کرونا تا پایان این طرح با خادمان خود در نیروی انتظامی همکاری لازم راداشته باشند.

سردار ناظری اظهار کرد: پلیس و سایر سازمان‌ها با تلاش شبانه روزی خود پای کار ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد افرادی به حقوق سایر شهروندان بی توجهی کنند و با آنان برخورد قاطع و قانونی انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: با کنترل ترددها در محورهای مواصلاتی استان اجازه خروج به خودروهای پلاک بومی و ورود خودروها با پلاک غیر بومی داده نخواهد شد.

کد خبر 5080059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha