پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۴۰

معاون تبلیغات اسلامی کرمانشاه:

رسیدگی به مناطق محروم کرمانشاه نیازمند پیوست فرهنگی است

رسیدگی به مناطق محروم کرمانشاه نیازمند پیوست فرهنگی است

کرمانشاه- معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کرمانشاه گفت: رسیدگی به مناطق محروم کرمانشاه نیازمند پیوست فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی کارگر پیش از ظهر امروز در حاشیه مراسم تودیع و معارفه معاون جدید و پیشین فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کرمانشاه، اظهار کرد: استان کرمانشاه معضلات فراوانی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی دارد که کم کردن این معضلات کار و تلاش و برنامه‌ریزی درست می‌طلبد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین معضلات کرمانشاه جمعیت بالای حاشیه نشین و زندگی در نقاط محروم است که حل این مشکل قطعاً پیوست مستحکم فرهنگی لازم دارد.‌

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره استفاده از همه ظرفیت‌های موجود به عنوان یکی از ابزار قوی مدیریت، بیان کرد: ارتباط و هماهنگی با سایر دستگاه‌های مرتبط و استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان از تأخیر در اجرای برنامه‌ها و موازی کاری جلوگیری می‌کند که باید به آن توجه داشت.

کارگر تصریح کرد: برنامه‌های رها شده زیادی در مناطق محروم کرمانشاه داریم که نیاز به پیگیری و توجه ویژه دارند؛ طبق برنامه‌ریزی های انجام شده با همکاری بنیاد علوی در بحث انجام کارهای فرهنگی در مناطق حاشیه نشین وارد خواهیم شد.

کد خبر 5081329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha