پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۰۹

در مصاحبه ای انجام شد؛

وزیر خارجه سوئیس ترور شهید فخری زاده را محکوم کرد

وزیر خارجه سوئیس ترور شهید فخری زاده را محکوم کرد

وزیر خارجه سوئیس با محکوم کردن جنایت تروریستی در به شهادت رساندن دانشمند هسته‌ای ایران، خواستار تنش‌زدایی بین همه طرف‌ها شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «ایگنازیو کاسیس» وزیر امور خارجه سوئیس ترور شهید محسن فخری زاده دانشمند هسته ای ایران را محکوم کرد. وی در مصاحبه با رسانه صهیونیستی «کان» در مورد ترور شهید محسن فخری زاده گفت: ابتدا می‌خواهم هر اقدام خشونت‌بار، از جمله این ترور را محکوم کنم و اینکه ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که از هر نوع اقدام خشونت‌بار آتی اجتناب کنند.

وی که به سرزمین های اشغالی سفر کرده، در ادامه گفت: هر اقدامی برای تنش‌زدایی از این وضعیت باید مورد حمایت قرار بگیرد و ما آماده‌ایم که به حمایت از این اقدامات کمک کنیم.

عناصر تروریستی عصر جمعه هفتم آذرماه سال جاری با کمین در مسیر خودروی حامل «محسن فخری‌زاده» رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در یک عملیات انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.

اگرچه هنوز هیچ‌کس عهده‌دار مسئولیت ترور شهید محسن فخری‌زاده نشده است، اما این اتفاق نظر وجود دارد که این اقدام تروریستی در اتاق فکر مشترک آمریکا- رژیم صهیونیستی تدارک دیده شده است.

کد خبر 5084150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha