پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ تیر ۱۳۸۶، ۱۰:۴۷

موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران در یک کارگاه علمی بین المللی

دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران در کارگاه بین المللی رادیوتراپی پیشرفته و جراحی موفقیت های قابل توجهی کسب کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دو نفر از دانشجویان فعال دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه به نام محمد ساکی و ابوالفضل عرب پور به نمایندگی از کشور ایران در کارگاه شش روزه رادیوتراپی پیشرفته و جراحی با هدایت تصاویر که در کشور آلمان برگزار شد شرکت و به موفقیت های چشم گیری دست پیدا کردند.

این کارگاه با حضور 23 کشور و با هدف تبادل اطلاعات و ارائه آخرین تکنولوژی روز دنیا به شرکت کنندگان و استفاده از ایده های نو برگزار شد.

رساندن حداکثر دز بافت سرطانی و حداقل دز به بافت سالم از مهمترین تحقیقاتی بود که در این کارگاه توسط جراحان و رادیوتراپان از سراسر دنیا مطرح و کار گروهی روی آن صورت گرفت.

رادیوتراپی با هدایت تصاویر و روشهای جدید در کاربرد آن، مرور پیشرفت درمان سرطان با استفاده از رادیوتراپی، رادیوتراپی هدفمند با استفاده از داروهای هوشمند، کم کردن زمان درمان، غیر تهاجمی کردن برخی شیوه های پرتو درمانی و ... از مباحث مطرح شده در کارگاه فوق بود.

کارگاه رادیوتراپی پیشرفته باعث ارتباط تنگاتنگ دانشگاه علوم پزشکی ایران با اساتید بین المللی خواهد شد. مقرر شده است نمایندگان این دانشگاه سالیانه در این گونه کارگاهها شرکت فعال داشته و دستاوردهای خود را ارائه دهند.

کد خبر 508611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha