به گزارش خبرنگار مهر در اراک حسن اصفری شامگاه دیروز در اولین نشست همگرایی احزاب و گروههای سیاسی فعال در استان مرکزی با فرماندار اراک اظهار داشت : رسیدن به وحدت رویه و همگرایی در راستای سازندگی کشور و مقابله با توطئه های دشمنان جمهوری اسلامی در سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی باید تقویت و انجام شود.
وی با اشاره به سالگرد دولت نهم افزود : دولت نهم به گفته مقام معظم رهبری مردمی ترین دولت پس از مشروطه است که به عقیده همه احترام می گذارد.
آصفری با اشاره به اینکه زمان دعواهای سیاسی مدتهاست پایان یافته است خاطرنشان کرد : باید از تمام ظرفیت ها برای ارائه بهتر خدمات به مردم و رسیدن به نقطه مطلوب استفاده کرد.
این مقام دولتی در ادامه یادآور شد : در کابینه دولت از همه گروه ها وجود دارد و البته با هدف خدمت بهتر به مردم است و در انتخاب اولویت گرایش سیاسی نبوده است.
وی در ادامه با اشاره به تلاش های دولت در سه سال حضور خود تاکید کرد : همه مسئولان و مدیران با تاسی از رئیس جمهور در تلاش مداوم برای رفع تنگناها و مشکلات مردم هستند که این تلاش ها همچنان با قوت باید ادامه یابد.
آصفری تصریح کرد : بخشودگی معوقه تسهیلات کشاورزان به عنوان قشر محروم و تلاش برای افزایش حقوق بازنشستگان و گروه های دیگر نیز از خدمات ارزنده دولت نهم است.
آصفری ادامه داد : بر اساس ابلاغیه تبصره ۶مسکن ساخت ۴۳هزار واحد مسکونی اقشار محروم در استان مرکزی در دست انجام است که ۲۰هزار واحد آن سهم شهرستان اراک است.
فرماندار اراک در ادامه تشکیل کارگروه احزاب استان را پیشنهاد داد و عنوان کرد : این کارگروه می تواند به صورت دورهای مباحث سیاسی درابعاد فرهنگی ، عمرانی و اجتماعی این شهر را بررسی کند.
نظر شما