پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ تیر ۱۳۸۶، ۱۳:۲۵

جشنواره "معرفی اسلام و تاریخ تمدن مسلمانان" در استرالیا برگزار شد

جشنواره "معرفی دین اسلام و تاریخ تمدن مسلمانان" برگزار شد و طی آن خدماتی که مسلمانان به ملت استرالیا ارائه کرده‌اند، مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلامیک نیوز، شورای اسلامی منطقه نیوسات ولز استرالیا با همکاری دولت فدرال استرالیا جشنواره بررسی تاریخ مسلمانان در استرالیا را به منظور معرفی دین اسلام، تاریخ و تمدن مسلمانان برای ملت استرالیا برگزار کرد.

طی این جشنواره خدماتی را که مسلمانان مهاجر به استرالیا از زمان هجرت اسلامی تا کنون عرضه کرده اند را مورد بررسی قرار گرفت.

این جشنواره با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد و پس از آن سید علی روده رئیس شورای اسلامی به تأسیس مؤسسات خیریه و انسانی و مؤسسات آموزشی و دینی که مسلمانان در استرالیا بنا کرده‌اند، اشاره کرد.

کد خبر 508690

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha