به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا محدث خراسانی امروز در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: سی و هفت دوره از المپیاد جهانی فیزیک گذشته است و سی و هشتمین دوره این المپیاد در ایران برگزار می شود.
وی افزود: فعالیت علمی برگزاری المپیاد از سال 83 و فعالیت های اجرایی از سال 85 آغاز شده است و با انتخاب شهر اصفهان سعی داریم که این رویداد ملی را به بهترین نحو و در حد شایسته ای برگزار کنیم.
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش یاد آور شد: با توجه به اینکه کشور ما از جهاتی مورد تهاجم رسانه های غربی قرار دارد و گذشته های تاریخی را ما نیز سئوال می برند بنابراین این المپیاد فرصتی است تا توانایی های ایران به خوبی در معرض دید جهانی قرار گیرد.
وی در خصوص هزینه برگزاری این المپیاد جهانی فیزیک گفت: در سال 85 حدود 500 میلیون تومان برای این فعالیت های اجرایی این المپیاد هزینه شده است و در سال 86 نیز پیش بینی می شود 2 میلیارد تومان برای المپیاد هزینه صورت گیرد.
محدث خراسانی افزود: این بودجه به صورت خاص برای المپیاد جهانی فیزیک از سوی هیئت دولت در بودجه آموزش و پرورش به تصویب رسیده است.
سی و هشتمین المپیاد جهانی فیزیک از 21 تا 31 تیرماه جاری در اصفهان برگزار می شود.
نظر شما