۱۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۳

کفسابی و هر آنچه باید درباره آن بدانید

کفسابی و هر آنچه باید درباره آن بدانید

کفسابی، واژه‌ای پرکاربرد در حوزه تعمیر و نگه‌داری ساختمان است که علی‌رغم اهمیتش، خیلی‌ها هیچ ایده یا ذهنیتی درباره آن ندارند!

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، شکی نیست که همه دوست دارند خانه‌ای تمیز، زیبا و جذاب داشته باشند. خانه‌ای که هم خودشان از زندگی کردن در آن لذت ببرند و هم میهمانان از حضور در آن خانه، احساس آرامش کنند، اما زیبایی خانه، الزاماً با داشتن مبلمان گران‌قیمت، فرش‌های مجلل، اقلام تزئینی و مواردی ازاین‌دست محقق نمی‌شود؛ بلکه ابتدا خود خانه باید آراسته و شسته‌رفته باشد تا بتوانیم با قرار دادن مبلمان و سایر وسایل، زیبایی مضاعفی به آن ببخشیم. وقتی صحبت از آراستگی خانه می‌شود، معمولاً جنبه‌های مختلفی مورد توجه قرار می‌گیرد و عجیب آن که در این بین، گاهی فراموش می‌کنیم که کف خانه در چطور به نظر رسیدن آن، نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند. تا کف خانه سلامت، یکدستی، زیبایی و درخشش لازم را نداشته باشد، خانه نمی‌تواند شکل مطلوبی به خود بگیرد. کف خانه، تا حد زیادی شبیه به دفتر خوشنویسی می‌ماند؛ تا صفحات این دفتر، تمیز نباشند، هر قدر هم که در آن‌ها خوش‌خط بنویسید، زیبایی نوشته‌هایتان بین زشتی و کثیفی صفحات دفتر، گم می‌شوند و مجال کافی پیدا نمی‌کنند تا بیننده را آن‌طور که بایدوشاید، تحت تأثیر قرار دهند.

کفسابی چیست؟

کفسابی نوعی عملیات تخصصی است که با دانستن معنای فعل "سابیدن"، به‌راحتی می‌توانیم به معنایش پی ببریم. سابیدن در لغت، دارای معانی متفاوت و البته نزدیک به هم است که از بین آن‌ها می‌توانیم به پاک کردن، جلا دادن، صیقل دادن، براق کردن، کوبیدن و صاف کردن اشاره کنیم و این‌ها دقیقاً همان ویژگی‌های کف یک ساختمان بعد از انجام عملیات کفسابی هستند. کفسابی، عملیاتی است که در آن با استفاده از دستگاه‌ها و ابزارهای خاص، کف یک بنا را اصطلاحاً پرداخت می‌کنند تا کف، به بافتی کاملاً یکنواخت، تمیز، براق و عاری از ناهمواری تبدیل شود. از آنجا که عملیات سابیدن در کفسابی، با استفاده از سنگ انجام می‌گیرد، به این کار، سنگ‌سابی هم می‌گویند. بنابراین هر جا با اصطلاح سنگسابی برخورد کردید، بدانید که منظور، همان کفسابی است.

حالا که با مفهوم کفسابی آشنا شدیم، طبعاً این را هم می‌دانیم که کفساب کیست و چه کاری انجام می‌دهد؟ البته کفساب‌ها برای انجام عملیات کفسابی، معمولاً یک نفر یا چند نفر را با خود همراه می‌کنند که به چنین افرادی، کمک کفساب می‌گویند. کمک کفساب، شرح وظایف مشخصی دارد که تهیه و جمع‌آوری آب، از مهم‌ترین آن‌هاست. دستگاه‌های کف‌سابی برای آنکه بتوانند کار کنند، احتیاج به آب دارند. درواقع این دستگاه‌ها برای انجام کار، آب را دریافت نموده و پس از انجام عملیات، بخشی از آن را بیرون می‌دهند که این آب خروجی باید جمع‌آوری شود. کمک کفساب با انجام وظایفی ازاین‌دست، در انجام هر چه بهتر عملیات کفسابی، به کفساب یاری می‌رساند و به مرور زمان، خودش نیز تجربه و توانایی لازم را برای تبدیل شدن به یک کفساب ماهر کسب می‌کند.

اهمیت کفسابی

در بخش نخست، قدری درباره اهمیت کف خانه صحبت کردیم و گفتیم که همواره باید برای تمیزی آن اهمیت ویژه‌ای قائل شوید. برای این منظور باید کف خانه را در فواصل زمانی مشخص، تمیز کرده و آن را بشویید. بااین‌حال، حفظ تمیزی و زیبایی ظاهری کف خانه، همیشه هم آسان نیست. گاهی گرد و غبارهای ریزی که به مرور زمان در گوشه‌ی موزاییک‌های کف ایجاد می‌شوند، به‌تدریج خودشان را نشان می‌دهند که از بین بردن آن‌ها، اصلاً کار آسانی نیست. گاهی لکه‌هایی روی کف ایجاد می‌شوند که پاک کردن آن‌ها با استفاده از روش‌های معمول، غیرممکن به نظر می‌رسد و گاهی هم ممکن است با خراش‌هایی روی کف‌های مرمری، سرامیکی یا چوبی روبرو شوید که برای پاک کردنشان، هیچ ایده‌ای به ذهنتان نمی‌رسد. درواقع وقتی با این موارد یا حالات مشابه مواجه می‌شوید، روش‌های رایج خانگی نمی‌توانند مشکل را حل کنند و در این میان، کف خانه درخشش و زیبایی اولیه‌اش را روزبه‌روز بیشتر از دست می‌دهد. اینجاست که استفاده از خدمات کفسابی، اهمیت می‌یابد. یعنی باید از تلاش بیهوده برای رفع این مشکلات خاص، دست بردارید و برای حل مشکل و اِحیای سلامت و زیبایی کف خانه، با یک کفساب حرفه‌ای تماس بگیرید. پیشنهاد ما به شما، کفسابی شفق است.

اما اهمیت کفسابی سنگسابی به همین‌جا ختم نمی‌شود. کفسابی، گاهی از همان اول و قبل از سکونت در یک خانه ضرورت پیدا می‌کند. در بسیاری مواقع بالأخص بعد از ساخت یک ساختمان جدید، کفِ بنا، یکدست و تراز از کار در نمی‌آید و روی آن برآمدگی‌های ریز و درشتی به چشم می‌خورد. این برآمدگی‌ها می‌تواند به دلیل عدم دقت کافی در ظریف‌کاری یا حتی ریختن موادی مثل رنگ، چسب و سیمان و سفت شدن تدریجی آن‌ها روی کف ایجاد شوند. ضمن اینکه اُفتادن اشیای سنگین روی کف خانه حین فرایند ساخت‌وساز و ایجاد شکستگی در آن هم پدیده دور از ذهنی نیست و به همین دلیل، احتمال دیدن چنین شکستگی‌هایی در کف خانه‌های نوساز، زیاد است. واضح است که در چنین شرایطی هم حل مشکل از طریق روش‌های معمول، غیرممکن است و به همین دلیل، باید قبل از انتقال به محل سکونت جدیدتان، ترمیم کف آن را به یک کفساب کار بلد و حرفه‌ای بسپارید.

یک کفساب حرفه‌ای، دانش و تجهیزاتی دارد که باعث می‌شود نتیجه کار سنگسابی، بسیار مطلوب باشد. رفع کثیفی و از بین بردن سطح کدر کف، کاری است که به نظر می‌رسد هر کسی بتواند از عهده انجامش برآید، اما حتی اگر همین کار ظاهراً ساده را هم به یک کفساب حرفه‌ای بسپارید، خواهید دید که تفاوت در نتیجه‌ی کار، شبیه به تفاوت زمین تا آسمان است! همان‌طور که گفتیم یک کفساب حرفه‌ای از دستگاه‌ها و تجهیزاتی استفاده می‌کند که او را قادر می‌سازند بتواند هر اینچ از کف بنا را به‌طور یکدست، صاف یا تمیز کند. این دستگاه‌ها خیلی راحت به همه قسمت‌های کف ازجمله گوشه‌ها و بندها که تمیز یا صیقلی کردن آن‌ها با روش‌های معمول، بسیار دشوار و حتی غیرممکن است، نفوذ می‌کنند و عملیات کفسابی را با بهترین کیفیت ممکن، انجام می‌دهند. البته کیفیت عملیات کفسابی، فقط به‌سرعت، دقت و قدرت دستگاه‌ها محدود نمی‌شود و انتخاب نوع مواد شیمیایی برای این منظور هم اهمیت زیادی دارد. استفاده از مواد شیمیایی مناسب که با جنس کف، سازگاری خوبی داشته باشند، علاوه بر احیای درخشندگی و جذابیت ظاهری کف، کیفیت و دوام آن را هم حفظ می‌کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5087928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha