پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۸

۳۰ فقره سرقت خودرو در پرونده زن و مرد جوان

۳۰ فقره سرقت خودرو در پرونده زن و مرد جوان

سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری زن و مرد جوانی با ۳۰ فقره سرقت خبر داد و گفت: متهمان که قصد تحویل خودروی سرقتی را به مالخری داشتند شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ امیر هوشنگ امیری توضیح داد: ساعت ۰۳:۰۰ شب گذشته مأموران کلانتری ۱۱۲ ابوسعید حین گشت زنی در سطح حوزه، به یک دستگاه خودرو رانا به رانندگی زن جوانی که سرنشین آن مرد جوانی بود و در خلاف جهت خودروها، در حال تردد بود، مشکوک شدند.

وی بیان داشت: مأموران کلانتری برای بررسی موضوع ابتدا پلاک انتظامی خودرو را از مرکز پیام استعلام که در استعلام گرفته شده مشخص شد، خودرو سرقتی بوده و سابقه ثبت سرقت از جنوب تهران دارد.

سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری تهران با اشاره به اینکه بلافاصله دستور توقف خودرو اعلام و مأموران کلانتری موفق شدند در یک عملیات تعقیب و گریز ۲۰ دقیقه‌ای و شلیک چند تیر هوایی هر دو متهم ۳۴ و۳۸ ساله را دستگیر کنند، ادامه داد: متهمان در کلانتری ابوسعید به ۳۰ فقره سرقت با همکاری یکدیگر اعتراف و اظهار داشتند، قصد تحویل خودروی سرقتی را به مالخری داشتند که قبل از رسیدن به مقصد دستگیر شده‌اند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: متهمان در پاسخ به این سوال که به چه علت رانندگی خودرو برعهده زن بوده، اظهار کردند، بدین شیوه قصد داشتند در ترددهای شبانه سایر شهروندان و مأموران به آنان شک نکنند.

سرهنگ امیری با بیان اینکه هر دو متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند، افزود: کشف جزئیات پرونده ادامه دارد.
 

کد خبر 5088515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha