پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۸:۵۲

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان:

شورای نگهبان اختیارات شوراهای شهر را برگرداند

شورای نگهبان اختیارات شوراهای شهر را برگرداند

اصفهان – رئیس شورای شهراصفهان گفت: شورای نگهبان درزمینه بررسی لایحه مجلس مبنی برکاهش اختیارات شوراهابه سابقه ۲۲ساله این نهاد و مدیریت خوب محلی توجه داشته باشد و اختیارات شوراها را برگرداند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نصر اصفهانی صبح یکشنبه در یکصد و پنجاهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن تبریک ۱۶ آذر، روز دانشجو اظهار داشت: دانشجویان نقش بی بدیلی را در صحنه‌های مختلف در قبل از انقلاب، در طول دفاع مقدس و جریانات مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بعد از انقلاب داشته‌اند و امیدواریم روز به روز شاهد افزایش نقش این قشر در جریان‌های مختلف کشور باشیم.

وی با بیان اینکه در هفته گذشته در مجلس شورای اسلامی لایحه‌ای منجر به کاهش اختیارات شورای اسلامی شهر و روستا مطرح شد، ابراز داشت: در این راستا باید توجه داشت که ۲۲ سال از عمر شوراها می‌گذرد، این نهاد همواره رشد کرده و موفقیت‌های خوبی را در راستای خدمت به شهروندان داشته است.

مجلس در صدد کاهش اختیارات شوراها است

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی کاهش اختیارات شوراها به عنوان نهاد محلی را در دستور کار دارد، ادامه داد: این در حالی است که این اقدام در گام نخست به ضرر مردم و در گام بعدی به ضرر نمایندگان مجلس به عنوان پایگاه‌های اجتماع مردمی خواهد بود.

وی گفت: از شورای نگهبان درخواست داریم نسبت به بازگرداندن نام شورا در لایحه جدید مجلس اقدام کرده و اختیارات قبلی شورا را که ۲۲ سال بر آن جاری و اعمال می‌شده و تصریح قانونی در اختیار شورا در تعیین عوارض و اخذ آن به صورت محلی بوده را اصلاح کنند.

نمایندگان مجلس در بودجه ۱۴۰۰ به سهم زاینده‌رود توجه داشته باشند

نصر اصفهانی با بیان اینکه از نمایندگان مجلس نیز درخواست داریم نسبت به سهم زاینده رود در بودجه سال ۱۴۰۰ توجه داشته باشند، ادامه داد: نمایندگان باید بدانند تأمین اعتبارات مورد نیاز برای تأمین آب شرب و احیای زاینده رود با اعتبارات شهری و استانی امکان پذیر نیست.

وی با بیان اینکه طی دو هفته گذشته کارکنان شهرداری در خصوص قراردادهای خود دچار نگرانی شده بودند، اضافه کرد: در این زمینه همه کارمندان توجه داشته باشند که اتفاق جدیدی نخواهد افتاد و حضور همه آنها در شهرداری تثبیت شده و در راستای یکسان سازی حقوق و مزایا ورود کرده‌ایم.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تعاونی‌های مسکن خدمات خوبی را به کارکنان خود ارائه می‌دهند، اضافه کرد: این تعاونی‌ها همواره ارتباط خوبی با شهرداری داشته‌اند اما اخیراً شاهد اجرای پروژه‌هایی بدون هماهنگی با شهرداری هستیم که برای آنها مشکل آفرین شده و از این رو پیشنهاد می‌شود قبل از اجرای پروژه استعلام کافی را از شهرداری انجام دهند.

کد خبر 5088676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha