پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲

روسیه؛

منتظر تصمیم ترکیه درباره دومین قرارداد اس ۴۰۰ هستیم

منتظر تصمیم ترکیه درباره دومین قرارداد اس ۴۰۰ هستیم

رئیس شرکت تسلیحاتی «روس تک» اعلام کرد که مسکو منتظر تصمیم گیری ترکیه درباره دومین قرارداد سامانه اس ۴۰۰ است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «سرگئی چمزوف» رئیس شرکت روس تک، امروز دوشنبه در اظهاراتی گفت: روسیه اولین قرارداد اس ۴۰۰ با آنکارا را به تمامی انجام داده و در مورد دومین قرارداد این سامانه موشکی منتظر تصمیم ترکیه هستیم.

به گفته چمزوف، در خصوص اولین قرارداد اس ۴۰۰، روسیه تمامی تجهیزات را تحویل ترکیه داده و آنکارا نیز پول آن را به طور کامل به مسکو پرداخت کرده است.

رئیس شرکت تسلیحاتی روس تک، در خصوص امکان اجرایی شدن دومین قرارداد اس ۴۰۰ نیز گفت: توپ هم اکنون در زمین ترکیه است و ما منتظر تصمیم گیری شرکایمان در این رابطه هستیم.

این مسئول روسی در حالی از احتمال اجرایی شدن دومین قرارداد سامانه موشکی اس ۴۰۰ سخن می‌گوید که اولین قرارداد آن تنش‌های زیادی را میان ترکیه و اعضای ناتو به ویژه آمریکا به وجود آورد و حتی واشنگتن اقدام به لغو قرارداد تحویل جنگنده‌های اف ۳۵ به ترکیه کرد.

کد خبر 5089841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha