پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

با صدور یک اطلاعیه؛

حزب الله سخنان وزیر پیشین لبنان را تکذیب کرد

حزب الله سخنان وزیر پیشین لبنان را تکذیب کرد

روابط رسانه‌ای حزب‌الله لبنان دوشنبه شب با صدور اطلاعیه‌ای ادعای وزیر پیشین لبنان در خصوص سخنان «سیدحسن نصرالله» دبیرکل این حزب را کذب خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای اینترنتی شبکه المنار لبنان، روابط رسانه‌ای حزب‌الله لبنان دوشنبه شب در اطلاعیه‌ای ادعای «احمد فتفت» وزیر پیشین لبنانی در خصوص سخنان «سید حسن نصرالله» دبیرکل این حزب را «دروغ و بی پایه و اساس» خواند.

در این اطلاعیه آمده است: «روابط رسانه‌ای حزب‌الله ادعاهایی راکه فتفت در مصاحبه با روزنامه "نداء الوطن" مطرح کرده است، کاملاً دروغ و دور از واقعیت می‌داند».

فتفت در این مصاحبه مدعی شده بود: «سید نصرالله به وی گفته حزب‌الله دستگاه امنیتی و اطلاعاتی در اختیار دارد که همه چیز را درباره لبنان می‌داند».

در این اطلاعیه آمده است: «این وزیر تلاش کرد تا با این سخنان [حزب الله را] در ابعاد مختلف متهم کند».

حزب‌الله اعلام کرد: «سید حسن نصرالله این سخنان را هرگز نگفته و در نتیجه سخنانی که فتفت ادعا کرده کاملاً دروغ و بی‌اساس است».

کد خبر 5090449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha