پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ تیر ۱۳۸۶، ۲۰:۴۴

لبنان خواستار تمدید ماموریت نیروهای یونیفل شد

لبنان خواستار تمدید ماموریت نیروهای یونیفل شد

نخست وزیر لبنان امروز چهاشنبه گفت که وی خواستار تمدید ماموریت نیروهای پاسدار صلح بین المللی (یونیفل) مستقر در جنوب این کشور شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، فواد سنیوره در پی دیدار با "بان کی مون" دبیرکل سازمان ملل متحد در شهر پاریس گفت که نامه ای رسمی را در زمینه نیروهای یونیفل به دبیرکل سازمان ملل تسلیم کرده ام.

وی افزود : ما خواستار تمدید ماموریت یونیفل بدون تعدیل ماموریت های محوله به آنها شده ایم. ماموریت این نیروها 31 اوت به پایان می رسد.

نخست وزیر لبنان در پی کشته شدن شش نیروی یونیفل درجنوب لبنان تاکید کرد که وی همه تلاش خود را برای شناساسی و مجازات عاملان این حمله صورت خواهد داد. 

در همین حال، رادیو سوا گزارش داد که سنیوره دولت سوریه را متهم به ارسال سلاح به اردوگاههای فلسطینی داخل لبنان کرد و گفت : دو اردوگاه فلسطینی درهفته های اخیر به سلاح و مهمات مجهز شده اند که یکی از آنها در کنترل سازمان فتح انتفاضه و دیگری در تسلط جبهه خلق برای آزادی فلسطین شاخه فرماندهی کل است. وی افزود که این موضوع را با اتحادیه عرب درمیان خواهد گذاشت.

کد خبر 509098

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha